ЦРУ и неправителствената организация Стратфор прогнозираха разпадане на ЕС в

...
ЦРУ и неправителствената организация Стратфор прогнозираха разпадане на ЕС в
Коментари Харесай

ЦРУ: ЕС се разпада. Идва Балканска конфедерация

ЦРУ и неправителствената организация Стратфор предвидиха раздробяване на Европейски Съюз в познатия му тип, написа македонското издание експрес.мк.

От там считат, че Европейски Съюз ще се раздели на две елементи: Стара и Нова Европа. Стара Европа ще се състои от Франция, Германия, Англия, Австрия, Испания, Португалия, Италия, Швеция, Норвегия и Финландия.

Нова Европа ще бъде формирана от православни страни като Литва, Естония, Латвия, страните от Вишеградската група, Словения и Хърватия, които ще са насочени към близко съдействие със Съединени американски щати.

Възможен и трети блок, представляващ Балканска конфедерация. В нея ще членуват Сърбия, Румъния, България, Македония и Гърция. Към този блок най-вероятно ще се включат също Босна и Херцеговина и Албания.
Според специалисти на тази прогноза би трябвало да се гледа съществено. Те напомнят, че през 80-те години на предишния век Централно разузнавателно управление на САЩ предвижда разпада на Югославия.

Предвижда се си основаването на православен съюз. Той ще е единен от газовите пътища.

Според специалисти е пристигнало време за основаването на нови блокове, в които Съединени американски щати и НАТО да не са толкоз водещи. Все отново сходно развиване ще е изгода за Съединени американски щати и Русия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР