ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна, бе удостоен с

...
ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна, бе удостоен с
Коментари Харесай

Украинци удостоиха Общински детски комплекс с благодарствен диплом

ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна, бе почетен с признателен диплом от украинското съдружие " Оранта “. Това заяви уредникът на събитието Емилиян Ялъмов за Varna24.bg.

" Връчвам на госпожа Монка Николова и на чиновниците на ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна, този диплом в символ на благодарност за нашето партньорство. “, съобщи Вадим Луговской по време на финалните линии на огромния концерт-спектакъл, който изнесоха варненски и украински деца в Младежки дом – Варна на 5.02.2023 година " Целта на това събитие бе да покажем, че за изкуството няма граници. “, добави Луговской.  

Отличия имаше и за всички участници в програмата, изпъстрена с рецитации, песни и танци. Повече от 100 деца излязоха на сцената в неделния следобяд. Със свои осъществявания от Общински детски комплекс се включиха балет " Вива денс “, ДВА " Сребърни звънчета “, ВА " Звездни струни “, Студио " Балет “, Народен хор и танцов отбор " Българче “. Събитието бе почетено от господин Иван Портних, кмет на Варна. В ролята на водещ влезе Георги Кючуков, а всеки искащ можеше да наблюдава онлайн протичащото се в Младежки дом посредством Live Stream на формалната страница на ОДК във Facebook.

Няколко часа по-рано във фоайето на Младежки дом бе открита и огромна галерия с произведения на украински деца.

Събитието бе осъществено по арт план " Зимен маратон “ на Сдружение " ОРАНТА ", с поддръжката на UNICEF " Криле за нашите деца ", ЦПЛР - Общински детски комплекс, гр. Варна, Методическа платформа на учебните заведения по изкуствата в Днепър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР