ЦКРБ: Руски специалисти научиха координатите на сглобяването на украинските дронове

...
ЦКРБ: Руски специалисти научиха координатите на сглобяването на украинските дронове
Коментари Харесай

Руски специалисти узнаха координатите на местата на сглобяването на украинските дронове „Баба Яга“

ЦКРБ: Руски експерти научиха координатите на сглобяването на украинските дронове „ Баба Яга “

Специалисти от Руския център за интегрирани безпилотни решения откриха координатите на мястото за сглобяване на украинските дронове Баба Яга. Това заяви генералният шеф на Централния КБР Дмитрий Кузякин.

В изявление за РИА Новости той означи, че първият дрон „ Баба Яга “ е дошъл в Центъра, когато не е имало още съответното име за него. Експертите „ разговаряйки “ с БПЛА научиха, че „ Баба Яга “ не е стигнала незабавно до фронтовата линия; в началото тя е „ пътувала “ дълго време в Източна Европа и Украйна.

„ акцентира Кузякин.

Той добави, че това е тъкмо казусът, когато елементната база споделя доста повече от всеки сътрудник, разузнавач или покорен експерт по дронове на украинските въоръжени сили.

Ден преди този момент съветски бойци възвърнаха първата пленена немска бойна машина на пехотата Marder. Бойната машина на пехотата беше евакуирана покрай село Северное по мрачно. Първо направихме инженерно разузнаване на региона за обезпечаване на сигурността, след което успяхме да приберем техниката.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Комсомольская истина

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед15379Исторически алманах по математика, основан по концепция на Христо БотевАлтернативен Поглед40265Москва: Преди атентатаАлтернативен Поглед51233Русия- страната на злото или страната на свободатаАлтернативен Поглед65913Валентин Вацев: Демократическата партия се чуди по какъв начин да накара още веднъж гробищата да гласуватАлтернативен Поглед47457Валентин Вацев: Русия би трябвало да преодолее, да надмогне, да пребори себе си, с цел да заслужи бъдещето сиАлтернативен Поглед549411Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед179102Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед137479Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед122717Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед92611Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четениРумен Петков52500Управляващите в България ликуват от атентата в Москва, само че отмъщението ще е нечувано за всички

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР