Циципас: Ще ми бъде приятно да се върна на София

...
Циципас: Ще ми бъде приятно да се върна на София
Коментари Харесай

Циципас: Ще ми бъде приятно да се върна на София Оупън

Циципас: Ще ми бъде прелестно да се върна на София Оупън
Стефанос Циципас завърши присъединяване си на Sofia Open 2019, откакто отстъпи на четвъртфиналите с 0-2 сета пред Гаел Монфис, в обособените елементи 3-6, 6-7 (5). След дуела Циципас показа, че се e наслаждавал на присъединяване си в шампионата, на страхотния корт и поддръжката на публиката.

„ Наслаждавах се да играя на този шампионат. Определено. Беше необикновено. Усетих цялата сила от публиката. Приятно ми е да играя при условия, разнообразни от множеството шампионати. Предполагам, че ще ми бъде прелестно да се върна следващата година “, сподели Циципас.

Съперникът му Гаел Монфис призна, че поради мачове като този е пристигнал да играе в София.

"Трябва да имаш прецизен проект във всяка една обстановка. Всяка точка е една огромна борба. Трябва да имаш точната концепция какво би трябвало да направиш във всеки един миг. Мисля, че моят конкурент нямаше шанс в основни моменти и това също ми оказа помощ да победя. Точно поради такива мачове желая да играя. От първия ден дублирам, че се усещам необикновено пред тази аудитория. Посрещнат съм доста добре. Атмосферата в залата е наелектризираща. Трябва да кажа, че публиката се държа извънредно правилно, както поддържаше мен, по този начин и моя конкурент. Данийл е противник, който натрупа много победи тази година. Игра край в Бризбейн, а в Мелбърн направи доста мощен мач против Джокович. Той има страховит сервис, само че това е просто едно от качествата му, против което ще би трябвало да се приспособявам. Предстои ми полуфинал против напълно друг противник, със напълно друг жанр на игра". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР