Цитринът е прекрасен кристал с жълт до кехлибарен цвят, който

...
Цитринът е прекрасен кристал с жълт до кехлибарен цвят, който
Коментари Харесай

Камъкът, който според Фън Шуй привлича пари

Цитринът е прелестен кристал с жълт до кехлибарен цвят, който може да се употребява за лекуване с кристали, медитация, магия и за възстановяване на психическите качества. Цитринът е най-известен с това, че притегля шанс.

Свойства на цитрина
Най-подходящите 4 КАМЪКА срещу ПАНИК офанзива
В последно време скъпоценните, полускъпоценните камъни и кристалите стават все по-известни при помощта за премахването на разнообразни псих...
Прочети повече
Цитринът е тип кварц. Когато се образува естествено, може да има комбинация от други кристали с него, като аметрин. Комбинацията аметист и цитрин е постоянно срещана. Цветът на цитрина варира от бледожълт до кондензиран кехлибар. Едно нещо, което се вижда при цитрина, е, че доста постоянно има дъги в себе си. Това е дребна област, където има преливане на цветове. Когато светлината попадне навръх нея, ще видите дребна дъга. По тази причина това е един от обичаните камъни на доста хора.

Цитринът се намира елементарно в доста форми и ценови диапазони. Най-разпространената му форма е естествени точки, счупени или дребни гроздове и е много на ниска цена спрямо множеството камъни. Той е доста необятно публикуван за декорация на бижута.

Метафизични свойства и значение на цитрина

Цитринът е необикновен кристал, тъй като не съдържа негативна сила. По-скоро я преобразува в позитивна. По този метод в никакъв случай не се нуждае от разчистване или изчистване. Може да се употребява и в заклинания, лекуване или медитация, с цел да промени отрицателната сила в позитивна. Цитринът се назовава Камъкът на търговеца, тъй като е мощен камък за привличане на шанс, триумф и пари. Цитринът подтиква умствения фокус и усъвършенства живота в доста аспекти. Смята се, че цитринът усъвършенства интуицията и връзката с висшето Аз. Повишава настроението и предизвиква щастието и смеха. Цитринът може да се употребява за изчистване на аурата. Може да стабилизира страстите и да успокои гнева и разочарованието. Това е добър камък, който да употребявате за реализиране на вашите стремежи.

Ето и няколко съвета за места, където да го поставите:
Тези скъпоценни камъни ще ви донесат шанс и разцвет
Намерете шанс и привлечете благосъстояние, като носите верните скъпоценни камъни, споделя астрологът Панкадж Хана. Добре е да инвестирате...
Прочети повече
1. Поставете го в югоизточния бранш (сектор на богатството) на дневни и бизнес пространства, енергизирайте приходите, увеличението на благосъстоянието и просперитета и непредвидения шанс. Това е най-мощният бранш за предаване на Чи на вашия дом, за реализиране на разцвет.

2. Поставете го на северозапад, с цел да увеличите паричния шанс от значими и потребни хора. Това е значимо за бизнес занимания и кариера. Поставянето му в този бранш също ще ви донесе небесен шанс.

3. Поставете го на север, в случай че търсите материални облаги в кариерата посредством повече благоприятни условия за самопризнание и покачване.

4. Поставете го на работното си бюро, с цел да създадете разлика сред вас и вашите съперници, тъй че да можете да останете в челните редици на кариерното развиване.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР