Цистерна с гориво се е взривила на летище близо край

...
Цистерна с гориво се е взривила на летище близо край
Коментари Харесай

Експлозии разтърсиха две руски военни летища, има загинали!

Цистерна с гориво се е взривила на летище близо край съветския град Рязан - на 200 километра югоизточно от Москва, при което са починали трима души.

" Трима починаха, а петима бяха ранени. От тях двама са получили съществени телесни повреди ", е съобщил източник на организацията, отговаряйки на въпрос на сътрудник на ТАСС за следствията от детонацията.

В приемното поделение на регионалната болница в Рязан. " Приехме петима потърпевши след детонацията на летището край Рязан ", са съобщили от приемното поделение на здравното заведение.

Край Рязан се намира военното летище " Дягилево ". На него е основана единствената авиационна група за въздушно зареждане с гориво на съветските военни самолети, както и полк стратегически бомбардировачи Ту-95. От информацията не излиза наяве какъв аероплан или самолети и в каква степен са потърпевши. Също по този начин няма информации за причините за гърмежа и дали става дума за случай или има подозрения за измама.

В региона на регионалния център има и още едно летище, само че то на практика не се употребява, с изключение на за дребни самолети.

Тази заран съветските канали в " Телеграм " оповестяват за детонация и в авиобазата в град Енгелс, Саратовска област. По-късно управляващите споделиха, че проверяват тези информации.

По непотвърдени данни към 6 часа сутринта локално време дрон е паднал на пистата на авиобазата Енгелс-1, вследствие на което са били развалени два бомбардировача Ту-95. Освен това двама войници са били ранени.

Бе оповестен видеоматериал, за който се твърди, че демонстрира нахлуване против летището в Енгелс.

Губернаторът на Саратовска област Роман Бусаргин съобщи, че " информацията за произшествия във военни обекти " край Енгелс се ревизира от правоохранителните органи. Той означи, че " в жилищните региони на града не е имало изключителни обстановки ".

Базата в Енгелс ( " Енгелс-2 " ) е една от най-важните бази на съветските военновъздушни сили. Там са ситуирани два полка стратегически бомбардировачи - Ту-160 и Ту-95.

Руското министерство на защитата към момента не е коментирало този въпрос.

От информацията още веднъж не излиза наяве дали става дума за случай или за измама. Град Енгелс се намира в Южна Русия, само че покрай границата с Казахстан и релативно надалеч от Украйна.

Очаквайте детайлности!

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР