Циркова слоница на име Виола изнесе представлението на живота си

...
Циркова слоница на име Виола изнесе представлението на живота си
Коментари Харесай

Слон бяга по оживена улица

Циркова слоница на име Виола изнесе представлението на живота си с неповторим номер – грандиозно изгубване, предава CBS News.

На 16 април тя трябваше да излезе на манежа на цирк в град Бют, Монтана, само че преди представлението слонът бяга от дресьора си. Виола е открита да се скита из града, бягайки по оживена улица.

Видео, публикувано в обществените медии, демонстрира по какъв начин Виола върви по средата на пътя измежду трафика в югозападния град в щата Монтана. Тя минава през казиното на града и влиза в складова зона, до момента в който хора от цирка тичаха до нея, демонстрира видео.

 Слон умъртви туристка по време на сафари (ВИДЕО) Светът 3 мин. Слон умъртви туристка по време на сафари (ВИДЕО)  Слон вилня в село в ЮАР, не съумяха да го изгонят (ВИДЕО) Светът 1 мин. Слон вилня в село в ЮАР, не съумяха да го изгонят (ВИДЕО)  350 слона умират в търсене на вода и храна: Бактерията, която ги убива - резултат от климатичните промени Светът 5 мин. 350 слона умират в търсене на вода и храна: Бактерията, която ги убива - резултат от климатичните промени  Слон умъртви туристка по време на сафари (ВИДЕО) Светът 3 мин. Слон умъртви туристка по време на сафари (ВИДЕО)  Слон вилня в село в ЮАР, не съумяха да го изгонят (ВИДЕО) Светът 1 мин. Слон вилня в село в ЮАР, не съумяха да го изгонят (ВИДЕО)  350 слона умират в търсене на вода и храна: Бактерията, която ги убива - резултат от климатичните промени Светът 5 мин. 350 слона умират в търсене на вода и храна: Бактерията, която ги убива - резултат от климатичните промени

Слонът е предизвикал някои вреди на складовата зона, само че никой не е бил ранен, прецизират от полицията. Дресьорите съумяват да я обуздаят и да я върнат.

Групите за отбрана на животните „ Хора за етично отношение към животните “ и „ Лапи “ в обособени позиции обявиха, че Виола е бягала от цирка и преди. Според тях има случаи в предишното, при които слонове са принуждавани да извършват изтощителни извършения , които нарушават американския закон за отбрана на животните.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР