Цирк в Пловдив: Бивши гаджета се сбиха заради еротичен клип

...
Цирк в Пловдив: Бивши гаджета се сбиха заради еротичен клип
Коментари Харесай

Цирк в Пловдив: Бивши гаджета се сбиха заради еротичен клип в телефона


Цирк в Пловдив: Бивши гаджета се сбиха поради сексуален клип в телефона. Бивши гаджета спретнаха същински цирк в Пловдив, поради еротично клипче в телефона.

Мъжът почнал да я дърпа за косата, а тя викала за помощ. В последна сметка пловдивчанинът бил арестуван, след което санкциониран със 100 лева за държанието си.
Двойката имала тригодишна връзка,
след което се разделили. Пред броени дни мъжът отишъл до дома на към този момент някогашната си другарка и я помолил да остане у тях на дивана, тъй като не се чувствал добре поради солидното количество използван алкохол. Та му разрешила и той задремал на дивана. През това време дамата взела мобилния му телефон и открила, че той имал контакт с друго момиче. Ядосала се, събудила го
и го закарала до дома му.
Пловдивчанката имала на телефона си клип от съкровен темперамент на някогашния й другар, за което той се тормозил, че може да го популяризира. Първоначално не знаел, че някогашната му била изготвила подобен клип, а откакто научил се страхувал, че
тя ще го популяризира.
Тъй като негов другар му споделил, че дамата му е изпратила въпросния клип, пловдивчанинът се ядосал и решил да ѝ изиска пояснение и да изтрие клипа, който го унижавал. Той тръгнал към дома на някогашната, като я видял в автомобила ѝ. Жената му пуснала клипа през прозореца и му оказала междинен пръст.
Това ядосало пловдивчанина и  той се
качил върху колата ѝ. Започнал да тропа и удря с ръце и крайници. Бившата пък почнала да вика за помощ и да натиска клаксона. Отзовали се служители и клиенти на близкия магазин.

През това време ядосаният пловдивчанин отворил шофьорската врата и се опитал да вземе телефона на дамата, като я хващал за ръцете, главата и косата.
Опитал се да я души, а тя от своя страна
го захапала. Последвал сигнал на тел. 112, а очевидци на цирка се пробвали да разтърват каращите се.

Телефона на някогашната останал в ръцете му, само че той се опомнил и преценил, че това което прави не е редно, заради което върнал мобилния.  На мястото на случая пристигнали
полицейски служители, които арестували мъжа.
Изправен пред съда той изразил страдание за дейностите си и декларирал, че случилото се няма да се повтори. Магистратите му наложили минималната санкция в размер на 100 лева по Указа
за битка с дребното безчинство.
„ Съдът взе предвид обстоятелството, че се касае за демонстрация на дребно безчинство, която се характеризира със относително невисок интензитет, събитието че липват данни за предишни налагани санкции по този ред, както и събитието, че същия е бил изнудван от някогашната сиприятелка с клип, записан без знанието на нарушителя, което е асъдействало за случилото се. Съдът не намира отегчаващи виновността условия “, се споделя в претекстовете на магистратите за решението.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР