Цинично е Валентин Златев да ни говори за цени на

...
Цинично е Валентин Златев да ни говори за цени на
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Пред моите бензиностанции протести няма

Цинично е Валентин Златев да ни приказва за цени на горивата. Това сподели водачът на партия Воля Веселин Марешки в ефира на БТВ.

"Трябва да виждаме какъв е маржът сред покупната и продажната цена на горивата. Опитвам да работа на облага от 1 ст., само че при мен маржът е 7 стотинки. Хората ги ограбват със 70 ст. на литър ", разкри той.

"Тази разлика би трябвало да бъде поставена на касовата записка. И няма по какъв начин да ми изясняват, че това е доста комплицирано да се напише на бележката. Протестите стесниха маржа. Пред моите бензиностанции митинги няма ", акцентира Марешки.

Според него страната би трябвало да се намесва с действителни дейности. "Човек би трябвало да знае с какъв марж го товарят. Ако би трябвало страната да направи четири склада и да може всеки да внася гориво. Има господстващо състояние в тези, които държат базите. На мен ми е мъчно да импортирам, пък какво остава за дребните търговци. Народът се съмнява, че има картел и аз съм на страната на народа. Потребителите би трябвало да знаят маржа. Издръжката не ги вълнува ", сподели водачът на "Воля ".

Веселин Марешки позволи, че Каракачанов го пазят от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. "Той е човек на Движение за права и свободи. Оставиха да изгори единствено Валери Симеонов. Защо аз не съм в ръководството? Нямам качества? По-лош съм? Това демонстрира, че аз би трябвало да стана арогантен-да влизам със зареден револвер в самолета. В друга страна този човек щеше да гние в пандиза, а тук му се извиняват. Тримата имат свои зависимости. Ако се поровите в същинските воеводи, какви неща ще чуете. Имат другарски фотоси с Доган ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР