Цинично е в момент на криза служебното правителство да увеличава

...
Цинично е в момент на криза служебното правителство да увеличава
Коментари Харесай

Чистката по министерства и агенции подминава кадрите на ИТН, според Зафиров от БСП -

Цинично е в миг на рецесия служебното държавно управление да усилва бордовете за реализиране на комфортно болшинство, с цел да продължи чистката надолу по веригата

„ Свидетели сме, че тази метла, която върви по министерства и организации някак си услужливо подминава фрагментите на Има Такъв Народ, което би трябвало да ни довежда до още размишления във връзка с характера и организацията, която беше основана за свалянето на постоянното държавно управление. ”

Това съобщи заместник-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров в ефира на BG on AIR.

“ДКК, „ Кинтекс “ ВМЗ „ Сопот “ - безусловно бяха изтърбушени и сменени бордове и то по един много нахален и жесток метод. Цинично е в миг на рецесия да се усилват бройките на бордовете, единствено с цел да бъде реализирано комфортно болшинство, което да направи промените надолу по веригата. Не е нещо, което не сме виждали, само че този път е впечатляващ мащаба, арогантността и предварителната подготовка. Защото всичко това става за дни, a да вземем за пример в предходното ръководство първите смени, които бяха направени в бордове се случиха 5 месеца след встъпването в служба на държавното управление “, безапелационен бе Зафиров по отношение на чистката на служебното държавно управление против фрагментите на социалистическата партия. 

По думите му несъмнено най-горещата тематика сега е тази за енергетиката и метода, по който това се отразява върху нашите сънародници. 

„ Базата за устойчиво болшинство би трябвало да бъде разграждане на модела ГЕРБ, тъй като за 6 месеца ние направихме много плахи стъпки в тази посока. Нека забележим в този момент служебното държавно управление какво ще направи за 2 месеца, тъй като с изключение на да се занимават с уволнения и смени на бордове, регионални шефове и всичко останало, то е време да стартират работа по премахване на недобрите практики от ръководството на ГЕРБ. Всички партии, които заявяват и работят против този модел, биха били наши съдружници, само че за жалост служебният кабинет прави стъпки тъкмо в противоположната посока “, заключи социалистът за резултата от дейностите на служебното държавно управление назначено от Румен Радев.

В умозаключение Атанас Зафиров съобщи, че офанзивите против Българска социалистическа партия ще се отразят консолидиращо на партията, тъй като към този момент нещата са се видели в същинската им светлина. „ Ние постоянно сме се борили за триумф и победа, само че нашите сънародници ще преценяват. Резултатите, които показахме през последните 6 месеца ни разрешават да влезем с гордо вдигната глава в тези избори, тъй като доказахме, че можем да управляваме и да има обществена страна “, приключи той.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР