ЦИК се произнася днес, ясно е, че ГЕРБ е победител

...
ЦИК се произнася днес, ясно е, че ГЕРБ е победител
Коментари Харесай

Росен Желязков: Бойко Борисов ще бъде нашият кандидат за премиер, когато ни бъде връчен мандатът

ЦИК се произнася през днешния ден, ясно е, че ГЕРБ е победител в тези избори, сподели пред бТВ министърът на превоза, осведомителните технологии и известията.
Анализаторите приказват по този начин, като че ли ГЕРБ е изгубил изборите. Другите, които не могат да сформират държавно управление, се афишират за спечелили. Но имаме огромно незивестно - партията на Слави Трифонов.
Важно е в тези сложни моменти да има модел на ръководство. В пандемична обстановска имахме висока изборна интензивност и положително посланичество в Народното събрание. Г-н Трифонов в никакъв случай не е спирал да бъде политик от екрана, 10-15 години. Така си изяснявам триумфа му. Ива обаче миг, в който би трябвало да се поеме отговорността.
 Демократична България ще сезира Европейска комисия и Сметната палата за концесията на Летище София(ВИДЕО) " Демократична България " ще сезира Европейска комисия и Сметната палата за концесията на " Летище София " (ВИДЕО)
На първото си съвещание държавното управление на Бойко Борисов е на път да вземе скандално решение. Това споделиха във видеообръщение във Facebook...
В столицата има ясни трендове, свързани с градската десница, бих я нарекъл левица, тъй като колаборацията с Българска социалистическа партия по някои въпроси е ясна. ГЕРБ печели 24 изборни региона от 31, това е триумф. Ще стана депутат от София, това е моят избор.
Докато се стигне до кабинет, би трябвало да се мине през съвещания. Когато президентът връчи мандата на Борисов, стартират те. Ще създадем оферти, свързани с нашата политика. Ако получим болшинство, ще внесем в Народното събрание кабинета. Ако не получим болшинство, ще върнем мандата. Бойко Борисов е умел политик и ще стартира съвещания, той ще бъде нашият кандидет за министър председател, когато му бъде връчен мандата. Има значими тематики, които би трябвало да бъдат дискутирани. 
Трябва да се види програмата на " ИТН " и тогава ще видя дали ще бъда от десетте депутати, които биха ги подкрепили, сподели Желязков. Вариантът да сме съпротива не би трябвало да учудва никого.
Винаги, когато се появи водачът на Българска социалистическа партия и заприказва за концесия, в идващите минути се появява и водачът на Демократична България. Нещо като комсомолска оргатнизация, сподели Желязков. Поводът - кабинетът утвърди през вчерашния ден решението на министъра за изменение на.
Възстановяваме салдото на концесията на летище София само посредством отсрочване на годишни заплащания. Те нито се опрощават, нито се понижават. Същевременно, още този месец страната ще получи първичното концесионно заплащане в размер на 660 милиона лв., които са планувани в приходната част на бюджета. 
 Нинова с апел към Слави, Христо Иванов и Манолова: Да спрем проектите на ГЕРБ за Летище София Нинова с апел към Слави, Христо Иванов и Манолова: Да спрем проектите на ГЕРБ за " Летище София "
На утрешното съвещание на Министерски съвет ръководещите се готвят да отсрочат заплащанията на концесионера на Летище „ София “...
4 месеца е била осъществена инспекция и от Европейската комисия. Наред с това има доказана подготвеност за финансиране на плана от 8 банки, като 4 от тях са интернационалните финансови институции – Европейска банка за възстановяване и развитие, Европейска инвестиционна банка, Черноморската банка за търговия и развиване и Групата на Световната банка. „ Имаме подписан концесионен контракт, който е правно годен и обвързващ. Всички тематики, тези, хрумвания, изказвания, политиканстване на тематика мораториум върху нещо, което към този момент е реалност, е юридически нихилизъм и държавнически волунтаризъм. Който има предпочитание в идващото ръководство, може да пристъпи към преустановяване на контракта с всички последствия от това “, съобщи Желязков. По думите му при сходно развиване, страната ще се лиши от 660 млн. лв., ще се основат опасности за осъществяването на държавния бюджет, а също по този начин най-голямото ни летище няма да има опция да бъде конкурентно като тези в прилежащите страни. Росен Желязков посочи още, че сега авиационният бранш е извънредно мощно и тежко обиден от пандемията.
„ Без концесионер рискът от ръководството и употребата ще остане в лицето на държавния летищен оператор “, съобщи Желязков и добави, че единствено за първите два месеца на тази година загубите поради мощно намалелия трафик и мощно намалелия пътникопоток при непрекъснати разноски на летището са в размер на 11 милиона лв.. „ Всички страни членки на Европейски Съюз започнаха нужните вероятни ограничения, с цел да подкрепят своите авиационни промишлености “, напомни транспортният министър. Росен Желязков посочи още, че с днешното решение се приема също, че ще бъде осъществяван годишен мониторинг и при възобновяване на икономическия баланс, считано от 2019 година, ще бъде възобновено заплащането на годишните хонорари.
Нека да има Народно заседание, с цел да се види всичко по тази договорка, което не съумяха за толкоз години да прочетат и тогава да сезират Сметната палата и Европейската комисия. Не да приказват под прозорците на министерския съвет, облечени в ямурлучета и обезпокоени да влязат вътре. 
Щуротиите, които слушаме за национална сигурност за тази концесия, в случай че се скапе, страната ще върне взетото и ще би трябвало да покрива загубите на " Летище София ". Лъжа е, че ще се подвигат летищните такси и цените, безапелационен беше той. 
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР