ЦИК се опита по незнайни за мен причини да злепостави

...
ЦИК се опита по незнайни за мен причини да злепостави
Коментари Харесай

ЦИК се опита да злепостави МВР

ЦИК се опита по незнайни за мен аргументи да злепостави Министерство на вътрешните работи. Министерство на вътрешните работи не е транспортна компания. Единият от уговорките е да извърши съпровода на транспортните средства, които транспортират машините. Това сподели в изявление за Българска национална телевизия министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.

 

" Министерство на вътрешните работи няма никакво отношение към кодове, софтуери. Има ангажимент по повод съпровода на машините. Единствено съм прочел това, което има изнесено в някои уеб сайтове. Конкретната информация на ДАНС - не съм. Не мога да кажа дали документът е меродавен, без да съм виждал достоверния ", разяснява още той.

 

Стоянов означи, че в границите на към месец до края на изборния ден в Министерство на вътрешните работи е получен рекорден брой сигнали за нарушавания на изборното законодателство спрямо предишните локални избори през 2019 година Сега те са били близо 2 000, а тогава - 1 060. Това той си изясни с по-голямото доверие към Министерство на вътрешните работи.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР