ЦИК разреши имунитетът на Боян Расате, кандидат за независим президент,

...
ЦИК разреши имунитетът на Боян Расате, кандидат за независим президент,
Коментари Харесай

Свалят имунитета на Боян Расате

ЦИК позволи имунитетът на Боян Расате, претендент за самостоятелен президент, да бъде свален и той да бъде притеглен като обвинен. Това реши комисията на днешното си съвещание, като това бе утвърдено единомислещо от членовете на ЦИК с 11 гласа " за ", написа " Монитор ".

Решението пристигна след искане на основния прокурор Иван Гешев и след формиране на досъдебно произвеждане. В хода на следствието са осъществени разпити на очевидци, разпознавания, осъществени са и други дейности по следствието.

Дотук се стигна след нахлуване над офиса на ЛГБТИ организацията “Рейнбоу хъб ", където в събота следобяд нахлуват група от 10 индивида, които почнали да чупят всичко в близост. Едно момиче е било ударено в лицето и то твърди, че е било нападнато от Боян Расате.

Самият Расате отхвърли да е взел участие в подобен случай.

Междувременно през днешния ден 11 посолства осъдиха нападението против офиса на ЛГБТИ организацията, като някои от посланиците даже посетиха офиса, с цел да изразят взаимност с нашите другари и сътрудници след този безразсъден акт на принуждение. Сред тях бе и посланикът на Съединени американски щати Херо Мустафа.

ГЕРБ също осъди нападението.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР