ЦИК продължава да извършва закононарушение въпреки решения №1380 и №1486

...
ЦИК продължава да извършва закононарушение въпреки решения №1380 и №1486
Коментари Харесай

Атака: ЦИК гази закона, искаме смяна на състава

ЦИК продължава да прави престъпление макар решения №1380 и №1486 на Върховния административен съд, пишат гневни от партията на Волен Сидеров " Атака ".

От политическата мощ означават, че в посочените решения съдът изрично дефинира, че " Атака " е част от „ Обединени патриоти – НФСБ, " Атака " и ВМРО” и има право на представители в Районните изборни комисии. Припомняме, че Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ се отдръпнаха от обединението си с " Атака ", позната като " Обединени патриоти ".

" Членовете на Централната изборна комисия не съблюдават постановеното от съда и в прорез със закона режат " Атака " от членове в РИК. Съставът на ЦИК продължава да нарушава и равнопоставеността, заложена в съдружното съглашение сред трите партии, като дава всички места в РИК на НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация. След като Върховният административен съд се произнесе за незаконосъобразните дейности на членовете на ЦИК, " Атака " желае от президента Румен Радев неотложно да приключи мандата на настоящия му състав и Народното събрание да предложи нов подобен. ", безапелационни са от " Атака ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР