ЦИК наруши закона. Трябва да се саморазтури или разтури. Това

...
ЦИК наруши закона. Трябва да се саморазтури или разтури. Това
Коментари Харесай

Сидеров счита, че Борисов го поръчал, за да не вдига бунтове срещу коронавируса

ЦИК наруши закона. Трябва да се саморазтури или разтури. Това съобщи водачът на „ Атака ” Волен Сидеров.
Сидеров е безапелационен, че в две свои решения по адрес на партията му ЦИК е нарушила закона. Специално той засяга заличаването на „ Атака ” от обединението „ Обединени патриоти ”.
 Сидеров: Съставът на ЦИК да бъде заменен Сидеров: Съставът на ЦИК да бъде заменен
Съставът на ЦИК би трябвало да бъде заменен, тъй като извърши към този момент престъпление. Това съобщи водачът на „ Атака “ Волен Сидеров, прочие..
На въпрос на Нова телевизия за какво Сидеров поддържаше ръководството на Бойко Борисов, откакто в този момент приказва по какъв начин партията му бива лишавана от опция да получи това, което е заслужила като избор, отговорът беше, че желал да дава тенденция на настоящето ръководство. Той даде образец с болничното заведение в Ямбол – година и половина упорствал пред Борисов. А запитан за какво тогава не се отхвърли от сътрудниците си, отговорът беше – аз съм християнин, дадох им късмет.
Като съответна рецензия, Сидеров се обърна към Красимир Каракачанов в качеството му на боен министър. Защо продава парцели по Черноморието с претекст, че не може да ги поддържа, а даваме милиарди за рисунки на изтребители от Съединени американски щати, е тезата му.
Сидеров е сигурен, че против него има поръчка от „ Баш Бакана ”, визирайки от предходната година. Лидерът на " Атака " счита, че този, който е на върха на изпълнителната власт, го е счел за рисков при започване на нервността " КОВИД " и го поръчал, с цел да не прави протести.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР