ЦИК има готовност да произведе избори на 2 април. Това

...
ЦИК има готовност да произведе избори на 2 април. Това
Коментари Харесай

Камелия Нейкова: ЦИК има готовност да произведе избори на 2 април

ЦИК има подготвеност да създаде избори на 2 април. Това съобщи пред депутатите в пленарна зала ръководителят на комисията Камелия Нейкова.
 
" Евентуална дата 26 март на практика не би могло, само че през април, втори април, ЦИК ще получи нужните количества хартия, с цел да обезпечи процеса по този начин, както е планувано в Изборния кодекс и тази хартия ще дава отговор на условията, препоръчани в закона ", съобщи тя.
 
Народното събрание изслушва ръководителят на Централната изборна комисия Камелия Нейкова по отношение на подготовката за идните парламентарни избори, в това число и за резултатите от тестванията за гласуването с хартиена бюлетина.
 
Предложението е на ГЕРБ, откакто стана ясно, че от дневния ред отпада чуването на министъра на външните работи Николай Милков по отношение на следващия случай на посягане в Република Северна Македония.
 
В 14 часа управлението на ЦИК ще разиска готовността за производство на предварителни избори и с президента Румен Радев. След тези диалози президентът ще дефинира датата на вота.
 
Отпадна и чуването на служебния министър на околната среда и водите Росица Благова по отношение на премахването на 9000 тона противозаконни боклуци в Плевен.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР