ЦИК допусна до участие на изборите на 27 октомври секси

...
ЦИК допусна до участие на изборите на 27 октомври секси
Коментари Харесай

ЦИК допусна секси кандидатка за депутатка! Красавицата е с впечатляваща биография

ЦИК позволи до присъединяване на изборите на 27 октомври секси кандидатка за депутатка! Красавицата е с впечатляваща биография.

Централната изборна комисия (ЦИК) анулира решение на Районната изборна комисия (РИК) в Кърджали за регистрацията на най-атрактивната кандидатка за депутатка в района – Лариса Борисова Савова.

РИК отхвърли да записва хубавицата Савова като претендент за депутат, препоръчана от Политическа партия „ Величие “, тъй като комисията открила, че тя е с двойно поданство и регистрация към 27 април 2023 година отвън територията на България.

След подадена тъжба до ЦИК е осъществена служебна информация в НБД „ Население “, от която се открива, че Лариса Борисова Савова има единствено българско поданство, затова дава отговор на изискванията на член 65, алинея 1, предложение първо от Конституцията на Република България.

ЦИК анулира решението на РИК и задължи кърджалийци да записват Савова за изборите на 27 октомври. От своя страна РИК извърши напътствията, заяви „ Народ бг “.

Секси кандидатката е управител по полетите на самолетна компания „ Емирейтс “ в Дубай, ОАЕ. 40-годишната Лариса Савова от Чепеларе се е е грижила и за имиджа на арабския авиогигант. На предходния избор Савова бе втора в листата на новата партия „ Величие “ след Кристиян Карабельов. Той уточни фамилни аргументи за отхвърли.

На последните избори в Смолянско партия „ Величие “ завоюва 903 гласа, само че след преразпределение на остатъците по системата Хеър-Ниймайер получава един от четирите мандата.

Савова е приключила „ Приложна филология “ и след завръщането си от Дубай е създател и притежател на издателска къща. Лариса Савова е от фамилия на едни от най-известните фотографи в Родопите.

напомня, че Савова беше определена за народен представител от „ Величие “ на изборите на 9 юни 2024 година.

Източник: Народ.бг

Още вести четете в: Избори 2024 За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР