ЦИК да каже дали може технически да се направят избори

...
ЦИК да каже дали може технически да се направят избори
Коментари Харесай

Кога ще се проведат новите избори и 2 в 1 ли ще са - първо ЦИК да каже може ли, иска Демократична България

ЦИК да каже дали може механически да се създадат избори 2 в 1 - трети предварителни парламентарен избор за 2021 година и президентски избор. След като това бъде изяснено, партиите в Народното събрание да уточнят датата. Това е предложение от “Демократична България ”, направено на председателски съвет в Народното събрание, написа в. " ".

" Проведохме неангажираща предварителна полемика. И защото се повдигнаха въпроси с машините и вероятно по какъв начин биха могли да се употребяват при избори 2 в 1, нашето предложение беше да поканим първо председателката на ЦИК и да изясним софтуерните въпроси, след което към този момент да преценим опциите. Това ще провежда Ива Митева и по-скоро по този начин приключи полемиката ", изясни Христо Иванов.
 В обозримо бъдеще ще е ясно по кое време ще са президентските избори, съгласно Христо Иванов В обозримо бъдеще ще е ясно по кое време ще са президентските избори, съгласно Христо Иванов
Датата на президентските избори е била коментирана по време на председателския съвет в Народното събрание. Това разгласи депутатът от " Дем...

" Ако сътрудниците от Има Такъв Народ упорстват и отхвърлят държавно управление с третия мандат, отиваме на избори. Ако е по този начин, ми е мъчно да си го показва да не са 2 в 1. Трябва да е ясно, че този вид избори, президентски и парламентарни, не са обединявани в българската история и доста мъчно може да се предвижда по какъв начин ще протекат ", предизвести Иванов.

Лидерът на " Да, България " счита, че предпочитание да бъде формирано държавно управление има - с третия изследователски мандат, само че Има Такъв Народ наподобява няма да се причислят, към този момент най-малко съгласно Иванов дават такава поръчка.

От Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, ГЕРБ и ИБГНИ обясниха, че занапред ще разискват датите за президентския избор на съвещания на управленията си.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР