Цифрата - която е получена с помощта на информация за

...
Цифрата - която е получена с помощта на информация за
Коментари Харесай

Леглата за рехабилитация са насочени „на път“, настоява първият министър Хумза Юсаф, тъй като смъртните случаи от наркотици нарастват в Шотландия

Цифрата - която е получена благодарение на информация за ръководство от шотландската полиция, а не смъртни случаи, за които е доказано, че са породени от опиати - е била върху спада през последните години.

Първият министър разказа опиатите като „ надълбоко затвърден, ендемичен проблем “, като сподели на MSP, че това е „ едно от най-трудните провокации, пред които е изправена тази страна, проблем, който изтезава нашето общество освен от години, само че и от десетилетия ".

Дъглас Рос упрекна господин Юсаф, че " повтаря същите неточности " като предходния първи министър Никола Стърджън, която призна, че е откъснала " око от топката ", когато става дума за справяне със смъртните случаи от опиати.

Лидерът на шотландските тори сподели, че госпожа Стърджън е " оставила рехабилитационно оборудване в личния си изборен регион да затвори през 2019 година " и провокира господин Юсаф по отношение на затварянето на " жизненоважния " Turning Служба по точка 218 за дами в Глазгоу.

Г-н Юсаф настоя, че това е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР