Цецо Тотото вече не е заместник-директор на Народния театър, узна

...
Цецо Тотото вече не е заместник-директор на Народния театър, узна
Коментари Харесай

Махнаха Цецо Тотото от Народния театър! 3 месеца след присъдата се кри с болнични

Цецо Тотото към този момент не е заместник-директор на Народния спектакъл, разбра HotArena.

Заповедта му е връчена от шефа Мариус Донкин през седмицата. Самият Цветан Николов удостовери пред „ Телеграф “, че е напуснал поста си, само че се оправда, че не бил уволнен, а длъжността му е съкратена.

Това става 3 месеца откакто Софийският областен съд му даде 11-месечна условна присъда с 3 години изпитателен период, откакто се призна за отговорен за автомелето на моста „ Чавдар “ в столицата предишното лято.

Още след случая водещият влезе в болнични, които подновяваше непрестанно до момента.

Не контактуваме. Той си изпраща болничните листове в персонален състав, само че за себе си съм взел решение, че след такава изцепка не може да остане на работа в влиятелна държавна институция. Единствено ми пречи да го уволня това, че е в болнични и по тази причина още нищо не може да се предприеме “, съобщи пред „ Телеграф “ Мариус Донкин още през ноември, когато прокуратурата повдигна обвиняване на Цецо за предизвикателство на злополука, шофирайки с 2,7 промила алкохол в кръвта.

Колегите на Цветан са възмутени, че го гледат на екрана като водещ на тегленето на тотото, до момента в който пред трупата се прави на болен повече от половин година.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР