Цецка Бачкова обяви, че се кандидатира за председател на Демократи

...
Цецка Бачкова обяви, че се кандидатира за председател на Демократи
Коментари Харесай

Цецка Бачкова се кандидатира за лидер на ДСБ

Цецка Бачкова разгласи, че се кандидатира за ръководител на Демократи за мощна България (ДСБ).

Мандатът на настоящия водач на ДСБ Атанас Атанасов и на националното управление изтече предходната година. След резултатът на партията на изборите през ноември Атанасов разгласи, че подава оставка.

" Днес декларирам пред вас, че се кандидатирам за ръководител на Демократи за мощна България. Благодаря за куража, с който ме заредихте в многочислените персонални диалози и с номинациите за моята кандидатура. Заставам пред вас решително и намерено и разгадавам на вашето доверие ", показва в позиция до медиите Цецка Бачкова, която е част от партията от 2008 година

" Искам ДСБ да заеме още веднъж своето почтено място на политическата карта на България и Европа и имам вяра, че мога да вдъхновя и управлявам екипа, с който да вървим дружно по този път ", отбелязва тя.

Отправям покана към Атанас Атанасов, който също съобщи своята кандидатура за ръководител на ДСБ, да проведем отворен и обществен спор за бъдещето на ДСБ, Демократична България и дясното политическо пространство, споделя още претендентът за лидерския пост.

Цецка Бачкова е родена в София. Завършва магистратура по политически науки, икономическа политика и гражданско право в университета в Мюнстер, Германия. Има предпазена докторантура в региона на политическите науки в университета Мартин-Лутер в Хале, Германия. По време на престоя си в Германия членува в Германския Християндемократическият съюз на Ангела Меркел (Christlich-Demokratische Union, CDU).

Със завръщането си в България става член на ДСБ през 2008 година

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР