Цеци Красимирова води повече от охолен живот в Барселона и

...
Цеци Красимирова води повече от охолен живот в Барселона и
Коментари Харесай

Цеци Красимирова живее повече от баровски в Барселона

Цеци Красимирова води повече от разточителен живот в Барселона и няма никакво желание да се връща назад в България. 

Бившата възлюбена на Гонзо и Косьо Самоковеца от време на време пътува до родината, само че остава за малко. В Испания тя се радва на цялостна анонимност. Освен това населява пространно имение в влиятелен квартал и се любува на мира и безчет улеснения.
 
Основен принос за първокласния й  живот има актуалният й брачен партньор – милионерът Майкъл Струмейтис. Двамата се венчаха на приказна женитба в древен палат в каталунския курорт Сиджес, за която не бяха пестени средства. Церемонията се състоя преди три години.
С благоверния й се познават от над 10 години – интервал, в който ту се събирали, ту се разделяли, до момента в който не взели окончателното решение да сключат брак. 

Срещнали се за първи път в ресторант в столичния квартал „ Бояна ”. 
„ Партньори сме, работим дружно, изпитваме голямо почитание и любов един към различен. Той е извънреден човек. Много обича България и непрекъснато се връща тук, макар че живее сред Америка, Испания и България и се постанова съвсем непрекъснато да се пътува ”, споделя някогашната манекенка.

Именно дългокраката брюнетка била до Майкъл, когато едвам не изгубил живота си на операционната маса. 
„ Заминах за Лос Анджелис, Калифорния, с цел да си направя пластична интервенция на носа, който бях счупил при игра на баскетбол. А и да се подмладя малко... Мускулите почнали да ми се разпадат на операционната маса — целият протеин от мускулите изтичал в кръвта ми! За 24 часа съм изгубил 5 кг мускулна маса! Сърцето ми спряло! Това е доста необичаен случай, разказан в медицината. Лекарите не били виждали такова нещо. Беше ужасно! Останах 3 седмици в болничното заведение. След това се върнах в Барселона и там продължих лекуването си. Животът ми тотално се промени след тази интервенция! Тогава Цеци ме взе още от летището, закара ме у дома и стартира да се грижи за мен ”, споделя Струмейтис за най-тежкия интервал от живота си.

Цеци Красимирова доста добре знае какво е да си на крачка от гибелта, откакто оцеля като по знамение при убийството на Константин Димитров – Самоковеца  на площад „ Дам ” в Амстердам. Тя бе ранена в челото от рикоширал патрон, минал на 2 милиметра от сънната й артерия. Последваха комплицирани интервенции и дълго възобновяване като някои от лекарите не даваха вяра, че ще оцелее. В последна сметка Цеци се оказа доста борбена и не се съобщи.

Оттогава тя е мощно набожна и има вяра, че има причина да бъде на този свят. 
„ Благодарение единствено и само на Бог се изправих. Промених толкоз доста неща – мислите си, полезностите, целите. Винаги когато ми е мъчно се уповавам на Бог и оставям нещата в неговите ръце. Тогава те се подреждат по най-благоприятния за мен метод! ”, споделя Цеци, която дефинира себе си като огромна късметлийка.

Заминавайки за Испания преди 12 години, тя желала да стартира живота си на чисто и да излезе от светлините на прожекторите. Нейна другарка й подала ръка, с цел да може по-лесно да се приспособява. Брюнетката мигновено се влюбила в Барселона и доста бързо се ориентирала в ситуацията.

Към днешна дата работи за могъщата империя на брачна половинка си, който се занимава с производството на органични аграрни торове и марихуана за медицински цели. Годишния оборот на компанията му е над 110 млн. $. Роденият в Илинойс, Съединени американски щати предприемач настойчиво популяризира продукцията си в Инстаграм и даже постоянно театралничи с джойнт в ръка. Затова е прочут и с прякора си „ Кралят на марихуаната ”.

Най-близката другарка на Цеци е щерка й Джудит, с която доста си наподобяват образно и дори може да минат за сестри. Бившата манекенка е родила наследницата си едвам на 18 години, само че не съжалява, че животът й се е стекъл по този метод. 

„ Срещнах бащата на Джудит, когато бях още съвсем дете, единствено на 17. Тогава сигурно съм си мислела, че е огромна обич, само че споделят, че всяка последваща обич е най-важната, най-значимата. Може да я срещнеш и на 50, на 60, за какво не и на 70. Човек в никакъв случай не знае... ”, разсъждава огнената брюнетка.

Въпреки голямата физическа аналогия с щерка си, Красимирова доста се разграничава от нея като темперамент. Казва, че с напредването на възрастта е почнала да се вдетинява от ден на ден, и повече, до момента в който Джудит е доста зряла и виновна. Дори се е случвало наследницата й да я смъмря поради прибързани и недомислени действия.

42-годишната брюнетка не се плаши от вероятността да стане баба. Дъщеря й има сериозен другар, само че не става въпрос за топмодела Мариан Кюрпанов, каквито клюки се носеха преди време. Джудит не разкрива детайлности за персоналния си живот, известно е единствено, че гаджето й е чужденец и не е прочут в общественото пространство.
Източник: Уикенд 
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР