Цеци Красимирова се е самопростреляла с пистолет преди няколко дни.

...
Цеци Красимирова се е самопростреляла с пистолет преди няколко дни.
Коментари Харесай

Играчка-плачка: Цеци Красимирова се простреля с пистолет

Цеци Красимирова се е самопростреляла с револвер преди няколко дни. Това научи " България Днес " от чудесно осведомени източници.



Инцидентът с моделката се случва на софийско стрелбище, където тя върви понякога да се упражнява с огнестрелни оръжия. Заради момент нехайство и евентуално погрешно боравене с оръжие Красимирова създава изстрел и патронът се забива в горната част на ходилото й.

От раната бликнала кръв, само че Цеци резервира успокоение. В трагичния миг се намесва персоналният телохранител на Красимирова, който незабавно превързва раната. След това я води в лек автомобил и отпрашват в незнайна посока, като една от опциите е моделката да е посетила болница, с цел да бъде прегледана и вероятно раната й да бъде обработена.

 

 Моделката добре борави и с дългоцевни оръжия

Моделката добре борави и с дългоцевни оръжия

В обществените мрежи татуираната брюнетка постоянно показа фотоси и видеоклипове от стрелбища. От фрагментите е видно, че Цеци чудесно се оправя даже с дългоцевни оръжия, когато стреля по цели. Запознати я разказват като доста добър стрелец и по тази причина е изненадващо, че се е стигнало до самопрострелване. Красимирова се изявява с оръжие в ръка освен в родни стрелбища, само че и в Барселона, където от години живее с щерка си Джудит. Когато е на полесражение, моделката се пременя в цялостно снаряжение, като носи защитни очила, специфични облекла и кубинки и даже бронежилетка. 42-годишната здрава дама е запалена и по бойните спортове, като тренира бокс.

 

 Многократно е стреляла с револвер, само че преди дни става случай

Многократно е стреляла с револвер, само че преди дни става случай

Не за пръв път патрон се озовава в тялото на родената в Мездра брюнетка.



Преди близо две десетилетия на площад " Дам " в нидерландската столица Амстердам се разигра най-голямата покруса в живота на Красимирова. Там при започване на 2003 година бе убит Косьо Самоковеца, с който манекенката имаше връзка. Екзекуцията бе осъществена показно пред магазин за скъпи бижута, откъдето двамата излизат. Куршум излиза от главата на мафиота и пронизва хубавицата в слепоочието. Красимирова бе в кома известно време и с заплаха за живота. Впоследствие съумя да се пребори, само че трябваше да изтърпи животоспасяващи и пластични интервенции, с цел да се възвърне. Преди четири години Цеци събра мощ да се върне на мястото, където беше убита огромната й обич.

 

 Цеци е запалена и по бокса

Цеци е запалена и по бокса



" Върнах се на мястото на покушението година по-късно и възпламених цигара в дъжда... - разказвала е тя нееднократно. - Опитвах се да осъзная случилото се, само че в главата ми не проникваше никаква мисъл - просто по лицето ми се стичаха сълзи... Никога няма да спра да оплаквам за него - това е, което мога да кажа ".

Остава тайнственост дали след последния случай Красимирова се е прибрала в Барселона, или е останала да се лекува в родината си. Традиционно моделката не обича да издава къде тъкмо се намира и по тази причина рядко може да бъде забелязана да се отбелязва в обществените мрежи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР