Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис се развеждат, да. Това беше

...
Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис се развеждат, да. Това беше
Коментари Харесай

Ой, котьо: Ето какво гушва Цеци Красимирова от бившия си съпруг мултимилионер! Развод ми дай!

Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис се развеждат, да. Това беше публично доказано от самата нея през вчерашния ден, само че въпреки да не случи на постоянен брак до дълбоки старини, манекенката несъмнено случи на предстоящ някогашен брачен партньор. Казваме предстоящ, тъй като разводът им още е в ход и не е завършил.

След него обаче Цецито ще стане една доста щастлива и по никакъв начин не обезверена някогашна брачна половинка, която ще си тръгне от брачното ложе с две имения и общ бизнес за милиони. Мдаа, шанс му споделят на това...

Оказа се, че Биг Майк е доста готин пич, който освен не е подписал предбрачен контракт с Цеци, а и самичък е предложил да й остави обичаната вила на карибския остров Мустик, дружно с хасиенда в Барселона, която е купил за нея при започване на връзката им.

Паралелно с това двамата ще продължат да са сътрудници в един от бизнесите му за милиони и въобще... какво повече й би трябвало на нашата красавица?! Развод ми дай, а?! Мнозина единствено си мечтаят за подобен обаятелен и другарски бракоразвод.

Всъщност самата Цеци Красимирова призна, че с Майкъл са останали в прелестни взаимоотношения и има вяра, че и отсега нататък ще продължат да бъдат близки хора и другари. Те в никакъв случай не са имали кавги или други грозни подиуми, които да им попречат да продължат като цивилизовани хора.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Майкъл Струмейтис цеци Красимирова Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис Хасиенда Барселона карибски остров развод мултимилионер
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР