Цеци Красимирова е прибягнала до древни ритуали с надежда да

...
Цеци Красимирова е прибягнала до древни ритуали с надежда да
Коментари Харесай

Цеци Красимирова с ритуал за бебе на Бегликташ

Цеци Красимирова е прибягнала до антични ритуали с вяра да зачене от мъжа си Майкъл Струмейтис. Прясната госпожа, която при започване на лятото беше младоженка, е била на античното светилище Бегликташ особено с цел да се моли за бебе, писа „ Уикенд “.

Брюнетката сподели клипче, на което се вижда по какъв начин минава през извънредно стеснен процеп в скалите на античното светилище край Приморско. Мястото, през което е трябвало да се провре, е толкоз стеснено, че в случай че беше единствено няколко кг по-закръглена, надали щеше да успее. Стройната хубавица от Мездра обаче се е справила без терзания със задачата, а това съгласно античните ритуали значи, че има всички шансове скоро да стане майка.

Точно това място се счита за портал към основаване на потомство, сподели инспекция на „ Уикенд”. Там от много време ходели дами, които имат проблеми със зачеването, а минаването през процепа се смятало за сигурен знак, че ще получат помощ от висшите сили.

39-годишната Цеци един път към този момент е ставала майка. Дъщеря ѝ Джудит скоро би трябвало да навърши 21 години. Бившата манекенка обаче доста желала да подари с дете и мъжа си Майкъл. Според слуховете, двойката от дълго време желае правоприемник, само че по една или друга причина той все не се появявал. Това била една от аргументите Цеци и Майкъл да минат под венчило. Те са дружно от години, само че защото не съумели да дадат живот на свое общо дете, решили, че връзката им би трябвало да бъде узаконена.

Затова вдигнали обилната женитба в палат край Барселона, която при започване на лятото изпълни всички всемирски летописи в страната ни. Дори и след нея обаче булката не е съумява да забременее. Това я предиздвикало да предприеме пътешестване по местата, считани за мощни енергийни портали.

На първо място в листата на Цеци бил Бегликташ, именуван още Българският Стоунхендж. Феновете на свръхестествени теории считат, че той е информационен център с Космоса. Говори се, че главните гости там били хора, които желаят да забогатеят. Но доста по-силна от това била помощта за бездетните, които желаят да станат родители.

Не е ясно дали надалеч по-едрият от Цеци неин брачен партньор Майкъл също е минал през тесния процеп. Почти несъмнено е обаче, че и той е бил на Бегликташ, защото от деня на сватбата не се е отделял от брачната половинка си, а малко преди да дойдат в България, двамата бяха в Скопие.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР