Цеци Красимирова е по-самотна от всякога. За първи път тя

...
Цеци Красимирова е по-самотна от всякога. За първи път тя
Коментари Харесай

Жесток обрат! От милионерка Цеци Красимирова гние приживе с 3 котки и бутилка между...

Цеци Красимирова е по-самотна от всеки път. За първи път тя не живее с никого, а единствено с домашните си любимци. Брюнетката е като типична остаряла мома, уединена в къща отвън София и с 3 котки за компания.

Мис Шопкиня 1997 изживява огромен провал в живота поради развода си с милионера Майкъл Струмейтс. За да не бъде унизена, че богаташът я заряза изведнъж, манекенката не подвигна никакъв звук към развода си и на процедура се разведе скрито.

Според слуховете Майкъл си е намерил по-млада жена и мигновено бил шута на брачната половинка си, която е към този момент на 44 година, които от ден на ден си личат. Това я сринало душевен и обрекло на самотност.

Към момента Цеци е като старите моми, които началник Петров описваше във „ Вип Брадър ” преди време. Тя живее сама с 3 котки и единствено бутилката сред краката й липсва, а може би не.

Дъщерята на миската е към този момент много огромна и от дълго време живее сама. Джудит все по-рядко се сещала за майка си и това в допълнение депресирало Красимирова, която нито един мъж не съумя да я изтърпи. Поне да беше красива, с цел да си заслужава търпението, а тя е толкоз състарена, че едва ли различен толкоз богат мъж ще й обърне внимание.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: цеци Красимирова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР