Церемонията за връчването на наградите Оскар през 2023 г. ще

...
Церемонията за връчването на наградите Оскар през 2023 г. ще
Коментари Харесай

Връчват следващите награди "Оскар" на 12 март 2023 г.

Церемонията за връчването на премиите " Оскар " през 2023 година ще бъде на 12 март, съобщи Асошиейтед прес, като цитира известие на Американската академия за кинематографично изкуство и просвета, заяви Българска телеграфна агенция. Датата за раздаването на най-престижните киноотличия е изтеглена малко по-напред спрямо 2022 година, когато церемонията се състоя на 27 март.

Провеждането на тазгодишното шоу в края на март беше и поради Олимпийските игри през февруари. Церемонията се запомни със скандалния пестник, който артистът Уил Смит удари на сцената на комика Крис Рок поради отправена засегнатост към брачната половинка му. По-късно той се извини за държанието си, само че се отдръпна от академията и получи 10-годишна възбрана да участва на проведени от нея събития.

С " Оскар " за най-хубав филм тази година бе отличен " CODA: Дете на глухи родители " на стрийминг платформата Епъл ти ви плюс. 95-ата церемонията за връчването на премиите " Оскар " през 2023 година още веднъж ще се излъчва по телевизионния канал Ей Би Си.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР