Церемонията по връчването на Златната топка за 2023 година ще

...
Церемонията по връчването на Златната топка за 2023 година ще
Коментари Харесай

Златната топка ще бъде връчена на 30 октомври

Церемонията по връчването на " Златната топка " за 2023 година ще се състои на 30 октомври на спектакъл " Шатле " в Париж, разгласи през днешния ден списание " Франс Футбол ", който е уредник на събитието. На същата гала ще бъде излъчена и най-хубавата жена футболист, трофеят " Копа " за най-хубав млад състезател до 21 години, трофеят " Яшин " за най-хубав вратар, трофеят " Сократес " за футболисти, които са ангажирани със обществени планове. Иманата на 30-те номинирани за " Златната топка " ще бъдат оповестени на 6 септември. 

" Златната топка " е основана през 1956 година от " Франс Футбол ", като през предходната година класацията претърпя промяна, с цел да стане " по-четлива ". След като футболистите са оценени на база на представянето им през сезона, премията се връчва съгласно календара за футболната година. Критериите също претърпяха промяна. " Индивидуалното показване " и " решителния и впечатляващия темперамент на кандидатите " ще бъдат към този момент критерии №1 пред " груповия аспект и извоюваните титли " и " класата на играча и неговия феърплей ". 

Журито е лимитирано до 100 гласуващи - публицисти от 100-те първи народи в класацията
Всичко за Вашата сватба
на ФИФА. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg