Церемонията по връчването на следващите награди на Американската филмова академия,

...
Церемонията по връчването на следващите награди на Американската филмова академия,
Коментари Харесай

Оскар-ите пак ще са без водещ

Церемонията по връчването на идващите награди на Американската кино академия, която ще се състои за 92-ри път, за втора поредна година няма да има водещ. Това гласи известие на страницата на Американската киноакадемия в Twitter, съобщи БГНЕС.
В известието се показва, че на церемонията ще участват известни персони, чакат се ярки осъществявания и изненади. Параграфът с водещ, обаче, е зачеркнат.
Миналата година комикът Кевин Харт отхвърли да бъде хазаин на 91-та гала за връчване на премиите на Академията. Така премиите бяха връчени без водещ.
Актьорът изясни решението си със обстановката към ЛГБТ - общността. Според известия в медиите комикът е получил вълна от рецензии поради туитове, оповестени сред 2009 и 2011 година, в които се отнася неуважително към хомосексуалните. Той се извини за " суровите си думи в предишното ".
Според графика на филмовата Академия на  САЩ, списъкът на номинираните ще бъде разгласен на 13 януари. Церемонията по връчването на премиите " Оскар " ще се организира на 9 февруари в Лос Анджелис.
А по какъв начин водещият на тазгодишните награди " Златен глобус " сюрпризира неприятно елита - припомнете си в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР