Церемонията по връчването на наградите Оскари винаги е била и

...
Церемонията по връчването на наградите Оскари винаги е била и
Коментари Харесай

Кой с една, кой без една, Антонио Бандерас с две

Церемонията по връчването на премиите Оскари постоянно е била и постоянно ще бъде едно от най-коментираните всемирски събития за годината, като аргументите за това са няколко. Тогава освен се раздават най-престижните кино награди, само че ставаме очевидци и на целия искра и лукс, който звездите показват на аления килим.
 Антонио Бандерас и дамата, която ще го придружи на Оскарите
Жената, която ще придружи Антонио Бандерас в нощта на Оскарите

Никол Кимпел още веднъж е запаса

В това число влиза освен изборът на тоалет и бижута, само че и изборът на половинка по време на церемонията.

И в случай че Леонардо ди Каприо за пръв път се появи обществено с приятелката си Камила Мороне, а Киану Рийвс реши вместо да докара приятелката си, да участва на блестящото събитие с майка си, то Антонио Бандерас се появи в компанията на не една, а цели две дами.
 Снимка 466033

Седмица преди раздаването на премиите Оскар, предлагат за най-хубава основна мъжка роля артист за присъединяване си във кино лентата " Болка и великолепие ", съобщи, че на церемонията в Лос Анджелис ще бъде дружно с щерка си Стела Бандерас.
 Оскари 2020, Хоакин Финикс и кои са спечелилите тази година
Ето кои са огромните спечелили от Оскари 2020

И статуетката отива при...

За огромна наша изненада обаче, Антонио беше решил да докара и половинката си - Никол Кимпел, с която доста рядко участва на публични събития, въпреки че двамата са дружно към този момент от няколко години.

Испанският артист не съумя да си тръгне с Оскар, само че това не му попречи гордо да театралничи с двете прелестни дами до себе си, които наподобява са в положителни връзки, макар обстоятелството, че са мащеха и доведена щерка.
 Снимка 466034

На Антонио даже му останаха сили да продължи купона след формалната гала на премиите и посети годишното празненство на Vanity Fair, където обаче артистът и половинката му отидоха без Стела Бандерас.
 Скарлет Йохансон, Бри Ларсън, Марго Роби, Шарлийз Терон и най-красивите тоалети на премиите
" Оскари " в черно и бяло

Елегантност без прекален ексцентризъм
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР