Церемонията по връчването на наградите Оскар е не само едно

...
Церемонията по връчването на наградите Оскар е не само едно
Коментари Харесай

Изящни, стилни и спиращи дъха: 10-те най-добри рокли, носени на Оскарите

Церемонията по връчването на премиите Оскар е освен едно от най-големите ежегодни събития в света на киното, само че и в света на модата. За някои хора даже е по-вълнуващо да правят оценка тоалетите на звездите, в сравнение с да мислят за статуетки, спечелили и победени.

До церемонията по разпределяне на наградите остават броени часове, по тази причина ви пропомняме, че блясъкът на Холивуд ще превземе ефира на NOVA със специфичното студио „ Треска за Оскари “.

   
 Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER Edna предлага Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER
Студиото стартира на 10 март в 23:00 ч., незабавно след „ Един за различен “ и ще продължи до началото на церемонията. В нощта на 10-и против 11-и март ще можете да се насладите на цялостната гама от страсти и безредици на премиите Оскар на живо, единствено по KINO NOVA.

В чест на грандиозното идно събитие, се обръщаме обратно към някои от най-хубавите рокли, носени на Оскарите.

Оскарите са едно от най-гледаните събития на аления килим в света (заедно с Мет Гала, схваща се) и 96-те годишни награди на Академията на 10 март сигурно ще донесат доста запаметяващи се фешън моменти.

Очаква се най-ярките звезди на Холивуд да излязат на аления килим в най-драматичните си визии, защото стилистите постоянно оставят най-хубавите си рокли и костюми за най-после.

Вижте в галерията ни кои си звездните дамски визии на Оскарите, които съумяха да ни накарат да си кажем " Уау! ".
 10-те най-хубави рокли, носени на Оскарите  10-те най-хубави рокли, носени на Оскарите  10-те най-хубави рокли, носени на Оскарите  10-те най-хубави рокли, носени на Оскарите
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР