Церемонията по връчването на наградите Еми за 2023 г. вече

...
Церемонията по връчването на наградите Еми за 2023 г. вече
Коментари Харесай

Целувки, шеги и исторически моменти - с какво ще запомним наградите Еми 2023

Церемонията по връчването на премиите Еми за 2023 година към този момент е в историята. Събитието завърши с доста раздадени статуетки и страсти, които предизвикаха едни от най-запомнящите се моменти от вечерта.
 Наградите Еми 2023 и кои са огромните спечелили
Ето кои са огромните спечелили на премиите Еми 2023

HBO господства, Netflix остава втори

Една буйна целувка, няколко исторически победи, смешки и вълнуващи срещи - ето с какво ще си спомняме и отсега нататък тазгодишните награди Еми.

Елтън Джон се снабди с EGOT статус

След статуетката, която завоюва на премиите Еми 2023 година, Елтън Джон към този момент може да се похвали, че е измежду звездите с EGOT статус. Въпросното самопризнание значи, че изпълнителят е притежател и на четирите огромни награди - Еми, Грами, Оскар и Тони.
 Снимка 649389

Отличието за Елтън Джон идва таман в точния момент, до момента в който той към момента пътува за турнето си Farewell Yellow Brick Road.

Али Уонг с историческа победа

С премията си за за най-хубава актриса в лимитиран сериал Али Уонг влиза в историята.
 Снимка 649388

Тя към този момент е първата жена от азиатски генезис, печелила Еми за основна роля. Можем да я гледаме в Beef на Netflix.

Куинта Брансън също влиза в историята

Тази година актрисата от Abbott Elementary е отличена за най-хубава актриса в комедиен сериал. Тя е вторият цветнокож победител в тази категория в историята, след Изабел Санфорд, която печели през 1981 година
 Снимка 649387

По специфичното в тази ситуация на Куинта Брансън обаче е, че е първата цветнокожа носителка на Еми, работила и по сюжета на сериал, в който взе участие, написа The Hollywood Reporter.

Аплодисментите за Кристина Апългейт

През 2021 година Кристина Апългейт бе диагностицирана с множествена склероза, само че все пак излезе на сцената, с цел да връчи премията за поддържаща женска роля в комедиен сериал.
 Снимка 649386

За следващ път актрисата сподели, че поддържа духа си мощен и бе посрещната от публиката с бурни овации.

Актьорите от " Анатомията на Грей " още веднъж дружно

Въпреки че сериалът се снима и до през днешния ден, основните артисти от първите няколко сезона Катрин Хейгъл и Джъстин Чеймбърс, които напуснаха надлежно през 2010 година и 2020 година, участваха на церемонията по връчването на тазгодишните награди Еми.
 Снимка 649385

Още по-хубавото за почитателите на " Анатомията на Грей " обаче бе да ги видят още веднъж дружно с сътрудниците им Елън Помпео, Джеймс Пикенс-младши и Чандра Уилсън. Петимата артисти връчиха премията за най-хубав артист в поддържаща роля в лимитиран или антологичен сериал или филм.

Целувката на спечелилите

След като The Bear бе определен за най-хубав комедиен сериал, целият му екип излезе на сцената, с цел да получи премията. Ебон Мос-Бахрах обаче очевидно бе най-развълнуваният от всички и ненадейно целуна сътрудника си Мати Матисън по устата, и то много дълготрайно.
 Снимка 649383

Това, несъмнено, нямаше по какъв начин да не провокира още по-голямо неспокойствие както измежду екипа на The Bear, по този начин и измежду цялата аудитория.
 Наградите Еми 2023 - изненадващата визия на Принцеса Попи, облечена като зелен гоблин
Най-неочакваният посетител на премиите Еми

Кой мина по аления килим като зелен гоблин

Шегата на Педро Паскал

Педро Паскал провокира любознанието на всички още на премиите Златен глобус, когато се появи с превързана ръка. От сцената на премиите Еми обаче той реши да издаде по какъв начин се е наранил. Само че го направи напълно на смешка.
 Снимка 649384

Преди да разгласи номинираните за поддържащ артист в трагичен сериал, Паскал стартира с това, че би желал " да отдели единствено секунда ", с цел да насочи вниманието към себе си и шеговито упрекна сътрудника си Кийран Кълкин за травмата, която е получил.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР