Церемонията по връчване на „Златен глобус“ винаги се превръща в

...
Церемонията по връчване на „Златен глобус“ винаги се превръща в
Коментари Харесай

Златен глобус 2020: Думите на Том Ханкс, които трогнаха милиони по света

Церемонията по връчване на „ Златен глобус “ постоянно се трансформира в прочувствена звездна хроника. А тази година един от най-силните моменти несъмнено е речта на Том Ханкс при приемането на влиятелната премия Сесил Б. Демил.

Добри другари: Брад Пит и Дженифър Анистън още веднъж дружно на аления килим >>>

Монологът му като че ли е отражение на душата му - остроумна, стегната, откровена, събрала в себе си опита и хубостта на актьорската специалност.

Когато идва време да се обърне към фамилията си, Ханкс не съумява да сдържи сълзите си и прави прочувствена пауза, която разчувства милиони хора от целия свят.

Човек е блажен, когато такова семейство стои и го гледа от предните редове. Жена, която е страхотна, и ми сподели какво е обич. Пет деца, които са по-смели и по-мъдри от един дъртак като мен. Малка група от близки хора, които търпеливо чакат месеци, с цел да ме видят. Не мога да изразя с думи какъв брой огромна е обичта ми.

Блясък и жанр: най-хубавото от аления килим на премиите „ Златен глобус “ >>>

 том ханкс Getty

След тези думи артистът съумява да овладее страстите си и продължава с присъщото си възприятие за комизъм:

Вие сте луди, в случай че не сте откраднали по нещо от всеки ваш сътрудник, с който сте работили. А аз си разреших да взема от хора, които даже нямат потребност от фамилия - Мерил, Дензъл, Антонио, Мег, Джулия и Сали Фийлд - да, знам, че това са две имена, само че в действителност са едно.

 том ханкс Getty

Размислите му минават към равносметка за цялостната му актьорска кариера досега.

Спомням си за първата ми същинска работа като артист през 1977 година. Купонясвахме до късно през нощта, дойдохме на подготовка и чухме по какъв начин режисьорът ни изкрещява: "Ей, актьорите, вашата работа е да се появите в точния момент, да си знаете текста и да имате глава, цялостна с хрумвания. В противоположен случай аз не мога да си правя работата! " - Това е най-хубавият съвет, който един млад артист може да получи.

 том ханкс Getty

Когато думите му за повторно се губят поради неконтролируем прилив на страсти, артистът още веднъж излиза от обстановката с възприятие за комизъм:

Съжалявам, настинката ми е отговорна. Кълна се, че у дома не съм и на половина толкоз прочувствен!

Брад Пит, Хоакин Финикс и „ Чернобил “ са измежду огромните спечелили на премиите „ Златен глобус “ >>>

С тази тирада Том Ханкс още веднъж докосна струните на душите ни, и то още сега, в който се качи на сцената.

"Не мога да изразя с думи какъв брой огромна е обичта ми " , показа ни той. А ние с необятни усмивки и през сълзи му отвръщаме: "А ние не можем да изразим с думи какъв брой доста значат за нас всички твои достижения, с които направи света по-добър, господин Ханкс! "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР