Церемонията Национални награди за мода, шоу и бизнес, събра в

...
Церемонията Национални награди за мода, шоу и бизнес, събра в
Коментари Харесай

Талантливата Мариана Гугалова от Разлог с приз от Националните награди за мода, шоу и бизнес 

Церемонията „ Национални награди за мода, шоу и бизнес ”, събра в НДК в София, представители на бизнеса, модата, другите жанрове в музиката, бизнесмени. Организатор беше шоуменът Красимир Недялков.

Като на оскарите бяха раздадени специфични статуетки в разнообразни категории – най-хубав бизнесмен, най-хубав фешън стилист и прочие Отличието за Art Gallery 2022 получи чаровната разложанка Марияна Гугалова (Atelier Guge Photography).

Любимата фотографка и радиоводеща от Радио FM+ Мариана Гугалова не е просто дамата зад обектива. Тя е оня човек, който с несравним жанр, сексапил и наличие може да трансформира снимането в неповторимо преживяване.


Чрез обектива Мариана разкрива за какво е здравословно да си направиш фотосесия…. детска, фамилна, персонална…. за самочувствието, спомените, прекарването от това да се видиш обаятелен на фотография… за потапянето в един различен свят, а в действителност отново твой.,предава news.bg.eu

Как се прави странствуване с фотоапарата и каква е силата на обектива можеш да изживееш с Ангелът на фотото-Мариана Гугалова (Гуге)

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР