Цензурата в Китай е премахнала лесбийската сюжетна линия в сериала

...
Цензурата в Китай е премахнала лесбийската сюжетна линия в сериала
Коментари Харесай

Цензурираха Приятели в Китай заради лесбийска сюжетна линия

Цензурата в Китай е премахнала лесбийската сюжетна линия в сериала "Приятели ", която в действителност е много значима, оповестяват от „ Ентъртейнмънт Уийкли “, написа bTV.

В сериала Керъл е някогашната брачна половинка на Рос Гелър. Двамата се развеждат, откакто тя осъзнава, че харесва дами и стартира връзка със Сюзан. Малко по-късно схващат, че Керъл е бременна от Рос.

Това е доста значима част от историята. За Рос е огромен проблем, че не е част от живота на сина си и момченцето непрекъснато би трябвало да дели времето си сред татко си и двете си майки. В един от епизодите Рос се тормози, че синът му ще е мекушав, тъй като живее с две дами и му купуваше „ мъжки “ играчки. Има даже и епизод със сватбата на двете дами.

Това не са единствените подиуми, които са отстранени от сериала. В един от епизодите Чандлър и Джоуи се целуват на Нова година. На друго място пък се загатва, че дамите „ имат множествени оргазми “, само че в китайския дублаж се споделя, че дамите „ могат да клюкарстват безкрайно “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР