Центровете за обслужване на ЕНЕРГО-ПРО продължават да работят в условията

...
Центровете за обслужване на ЕНЕРГО-ПРО продължават да работят в условията
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО насърчава използването на електронните канали за комуникация с компанията


Центровете за обслужване на ЕНЕРГО-ПРО не престават да работят в изискванията на отчасти затваряне на страната. В пространствата се организира постоянна стерилизация и се съблюдават всички противоепидемични ограничения.

Отчитайки възходящата потребност от неприсъствено, онлайн обслужване, ЕНЕРГО-ПРО предлага и насърчава потреблението на електронни канали за приемане на информация от своите клиенти. В доста случаи те успешнозаместват нуждата от посещаване на потребителски център на компанията и са за предпочитане за ограничение разпространяването на ковид.

Една от електронните услуги на ЕНЕРГО-ПРО, която се радва на възходящ интерес, е инспекция и заплащане на сметка за електрическа енергия през уеб страницата на компанията. На началната страница е дейна и игра с награди за в допълнение разпространение на услугата и отпадане на нуждата от навестяване на офис за възнаграждение на месечната сметка.

ЕНЕРГО-ПРО обезпечава и други безкасови способи за заплащане на месечните сметки за употребявана електрическа енергия – по банков път посредством пряк дебит, банкомат или с платежно нареждане; по Интернет посредством електронно банкиране през уеб страницата на обслужващата банка или през системата за електронно заплащане еРау.bg.

Други желани онлайн услуги за нестопанските консуматори са Информационен портал за битови клиенти, наличен на и Онлайн актуализация на потребителски данни на адрес: . Информационният портал им дава опция да ревизират какъв е бил размерът на месечната им сметка за интервал от три години обратно и да съпоставят и проучват в комфортен графичен тип потреблението си. За достъп до портала са нужни единствено номер на фактура от последната година и потребителски номер. Клиентските данни, които могат да бъдат обновени, са: телефон, адрес за преписка или имейл.

Сайтът на ЕНЕРГО-ПРО също може да бъде потребен на клиентите с достъп до модули за инспекция на график за заплащане, график за доклад, дати и часове на планувани спирания, заявление за електронна фактура. На началната страница на електроснабдителното сдружение ЕНЕРГО-ПРО Продажби са налични отговорите на постоянно задавани въпроси, а при положение на нужда от спомагателна информация, разполагаем на клиентите са имейл и денонощен телефон 0700 800 61. Отговорите на мрежови въпроси са оповестени на началната страница на електроразпределителното сдружение ЕРП Север, а за контакти клиентите могат да се обръщат към или на денонощен телефон 0700 161 61.

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР