Центровете за данни на Equinix са водещи в използването на

...
Центровете за данни на Equinix са водещи в използването на
Коментари Харесай

IDC определи Equinix за лидер във взаимосвързаността


Центровете за данни на Equinix са водещи в потреблението на устойчиви източници на сила и нововъведения
(снимка: Equinix)

За втора поредна година IDC дефинира компанията за цифрова инфраструктура Eqinix като водач в изследването „ IDC MarketScape: световна оценка на доставчиците на услуги за колокация на центрове за данни и взаимосвързаност”.

IDC MarketScape преглежда 9 обособени доставчика на колокационни услуги в световен проект и се основава на актуалните и бъдещите функционалности. Фокусът е върху показване на изчерпателен разбор на условията за цифрова инфраструктура.

Второто оценяване на IDC e основен миг в развиването на бранша на центровете за данни и свързаността, защото отразява все по-стратегическата роля на цифровата инфраструктура в бизнеса. Това е изключително годно сега, когато фирмите търсят способи за справяне с следствията от пандемията от COVID-19.
още по тематиката
Според I, фирмите ще ускорят своите тактики за хибридна инфраструктура и ще се насочат към доставчиците на колокационни услуги като наложителни сътрудници за колокационна и облачна взаимосвързаност.

Анализаторите правят оценка като мощни страни на Equinix функционалностите на платформата и нововъведенията . Platform Equinix включва услуги за центрове за данни, взаимосвързаност и цифрова инфраструктура, които дават отговор както на актуалните, по този начин и на зараждащите условия на фирмите към цифровата инфраструктура. Платформата разрешава на фирмите да внедрят гъвкава хибридна облачна архитектура и цифрова рамка.

IDC подчертава и на цената на екосистемата на Equinix, която към този момент включва близо 10 000 клиента, включително 1 800 мрежи и 2 950 облачни и ИТ компании.

Equinix, която оперира два центъра за данни и у нас, е изтъкната като водач в използването на устойчиви източници на сила и нововъведения . През 2020 година над 90% (5,840 гигаватчаса) от употребяваното от Equinix електричество са пристигнали от устойчиви възобновими източници.

Equinix има най-всеобхватното и безпрепятствено работещо световно портфолио от услуги за цифрова инфраструктура и взаимосвързаност, акцентира Кортни Мънроу, вицепрезидент Глобални телекомуникационни изследвания в IDC. Според отчета, фирмите би трябвало да имат поради Equinix, когато търсят услуги за постоянна цифрова инфраструктура.

“Както видяхме през миналата година, ролята на цифровата инфраструктура става все по-критична и фирмите възприемат метод с фокус върху дигитализацията, който обгръща архитектурата за дистрибутирано ядро, взаимодействащо с бизнес екосистемите и стигащо до цифровата (Edge) среда, с цел да бъде по-близо до потребителите”, разяснява изследването Джо Хардинг, вицепрезидент „ Продуктов маркетинг” в Equinix.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР