Централното разузнавателно управление (ЦРУ) на САЩ е обвинено в отказ

...
Централното разузнавателно управление (ЦРУ) на САЩ е обвинено в отказ
Коментари Харесай

Съдят ЦРУ за блокиране на информация за произхода на COVID-19

Централното разследващо ръководство (ЦРУ) на Съединени американски щати е упрекнато в отвод да съобщи информация, обвързвана с COVID-19, съгласно нов правосъден иск, подаден от американския институт за стратегически проучвания института Heritage Foundation, съобщи списание Newsweek като се базира на документа. В него, също така се споделят и съмнения, че е възможно на чиновници на организацията да са били платени подкупи, с цел да трансформират позицията си по отношение на произхода на вируса, оповестява списание , като се базира на документи.

„ Това правосъдно дело по Закона за независимост на информацията има за цел да принуди Централно разузнавателно управление на САЩ да показа документи, свързани с изказвания, че чиновници на Централно разузнавателно управление на САЩ, натоварени с следствието на произхода на COVID-19, са получили парични награди в подмяна на смяна на позицията си. “ във връзка с произхода на вируса “, ​​се споделя в подадения иск от Heritage Foundation, с копие от който разполага изданието.

В него се показва, че Централно разузнавателно управление на САЩ не е предоставило „ желаните записи “, не е съумяло да потвърди, че е спазило закона, не е уточнило точно информация е била удържана и не е предоставило аргументи за сходни дейности. Организацията е поискала и документи по отношение на „ историята на заплащанията, в това число даването на всевъзможен тип финансови тласъци “ на чиновници, участващи в следствието на произхода на вируса.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР