Централното разузнавателно управление на САЩ увеличи усилията си да убеждава

...
Централното разузнавателно управление на САЩ увеличи усилията си да убеждава
Коментари Харесай

ЦРУ търси шпиони в Русия с рекламно видео в Телеграм

Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати усили напъните си да убеждава руснаци да издават държавни секрети с прочувствено видео в Телеграм в понеделник, ориентирано към недоволните от ръководството на президента си Владимир Путин, съобщи CNN.

Краткото видео демонстрира съветско семейство с дете, които изпитват явни житейски проблеми, питайки се за това ли са мечтали.

Съветът към тях е да подхващат дейности, с цел да подобрят нещата – да дават информация на Централно разузнавателно управление на САЩ и да продължат в същото време да бъдат съветски патриоти.

Видеото е съпроводено от текст с указания по какъв начин да създадат това, употребявайки браузър Тор за достъп до така наречен тъмна мрежа (dark web) и принадлежности за шифроване, които щели да обезпечат отбраната им.

" Централно разузнавателно управление на САЩ желае да знае истината за Русия и търси хора, на които да разчита да ни кажат истината. Вашата информация може да бъде по-ценна, в сравнение с смятате ", се споделя във видеото.

От разследващата организация изясняват още, че търсят преди всичко военни, сътрудници на съветските разследващи служби, дипломацията, науката, високите технологии или техни близки. А също хора от сферите на стопанската система или висшето държавно управление на Руската федерация.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР