Централното разузнавателно управление на САЩ (ЦРУ), което иска да вербува

...
Централното разузнавателно управление на САЩ (ЦРУ), което иска да вербува
Коментари Харесай

ЦРУ иска да вербува повече руснаци за шпиони

Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати (ЦРУ), което желае да вербува повече руснаци за шпиони, популяризира видео, призоваващо Москва да каже истината за своята система, цялостна с лъжливи подлизурковци (по мнението на американците), съобщи Ройтерс.

През юли шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс сподели, че недоволството измежду някои руснаци от войната в Украйна дава рядката опция да се вербуват шпиони от тях и че Централно разузнавателно управление на САЩ не счита да пропуща момента. Управлението популяризира в обществените мрежи видеоматериал на съветски език, озаглавен " Защо реализирах връзка с ЦРУ– поради себе си ". Той демонстрира човек, явно чиновник в съветската система, който гази през снега в град, който наподобява съветски.

" Настоявах пред всички, че е безскрупулно да се изкривява истината в отчетите, само че в йерархията се издигнаха тези, които правеха тъкмо това ", споделя на съветски гласът зад кадър.

" Преди имах вяра, че истината има някаква стойност ", продължава гласът, до момента в който видеото демонстрира по какъв начин артистът, играещ ролята на съветския чиновник, влиза в държавна постройка и минава под двуглавия орел на Русия, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Хората към теб евентуално няма да желаят да чуят истината. Но ние желаеме ", споделя гласът във видеото, преди да обясни методите, заради които човек може да откри контакт с Централно разузнавателно управление на САЩ, чието седалище е в Лангли, щата Вирджиния. " Почтеността се възнаграждава ", се чува още в материала.

След претърпените провали по отношение на терористичните офанзиви от 11 септември и войната в Ирак шпионските служби на Съединени американски щати и Англия означиха победа в полето на разузнаването, що се отнася до съветското настъпление в Украйна, като предизвестиха авансово за проектите на Кремъл, показва Ройтерс.

Москва е толкоз сложен терен за деяние на шпионите на Запада, че в руски времена те сътвориха " московски правила ", с цел да се предпазят от лъжливо самочувствие. Тези правила са осъвременени предвид на днешна Русия, прибавя организацията.

Москва упреква Англия и Съединени американски щати в подкрепяне на Украйна в опитите да се разцепи Русия и да се заграбят нейните естествени запаси – изказвания, които Вашингтон и Лондон отхвърлят.

Президентът на Русия Владимир Путин, който е работил като сътрудник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) в някогашната Германска демократична република, възвърне част от въздействието на в миналото могъщите руски разследващи служби, въпреки и Централно разузнавателно управление на САЩ да твърди, че президентът е бил зле осведомен за действителната обстановка в Украйна, преди да вземе решението за нашествието, отбелязва Ройтерс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР