Централното разузнавателно управление на САЩ, което се опитва да вербува

...
Централното разузнавателно управление на САЩ, което се опитва да вербува
Коментари Харесай

ЦРУ вербува руснаци с пропагандно видео по социалните мрежи

Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати, което се пробва да вербува повече руснаци като шпиони, пусна видео, ориентирано към чиновници на Москва с апел да кажат истината за система, която съгласно нея е цялостна с подмазвачи.

Директорът на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс сподели през юли, че недоволството на някои руснаци от войната в Украйна основава рядка опция за рекрутиране на шпиони и че Централно разузнавателно управление на САЩ не я пропуща.

Агенцията разгласява видеото на съветски език, озаглавено " Защо се свързах с Централно разузнавателно управление на САЩ - за себе си " в обществените медии, което демонстрира това, което явно би трябвало да е съветски чиновник, който върви през снега на нещо, което наподобява като съветски град.

" Настоях пред всички, че е безскрупулно да се изкривява истината в отчетите, само че тези, които се издигнаха в йерархията, бяха тези, които направиха тъкмо това ", споделя гласът зад кадър на съветски.

" Преди имах вяра, че истината има някаква стойност " , демонстрира видеото, до момента в който артистът, който играе съветски чиновник, влиза в постройка на съветско държавно управление и демонстрира пропуща си над двуглавия орел на Русия.

" Околните може да не желаят да чуят истината. Но ние го вършим " , се споделя във видеото, преди да се уточнят методите за връзка с Централно разузнавателно управление на САЩ, което е основано в Лангли, Вирджиния. " Почтеността има награди. "

Почему я пошел на контакт с Централно разузнавателно управление на САЩ: мое решение
— CIA (@CIA)
След огромни неуспехи при офанзивите от 11 септември и войната на Съединени американски щати в Ирак, американските и английските шпионски организации о бявиха победа на разузнаването над съветското навлизане в Украйна , като предизвестиха за проектите на Кремъл доста авансово.

Русия упреква Англия и Съединените щати, че поддържат Украйна в опит да разцепят Русия и да заграбят нейните естествени запаси - изказвания, които Вашингтон и Лондон отхвърлят.

Путин, някогашен разузнавач на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), служил в някогашна Източна Германия, възвърне част от въздействието на тогавашните могъщи руски разследващи организации, макар че Централно разузнавателно управление на САЩ твърди, че шефът на Кремъл е бил зле осведомен за същинската обстановка в Украйна преди решението си да нахлуе.
 Куба арестува 17 души, вербували в интерес на Русия
Куба арестува 17 души, вербували в интерес на Русия

Кубинските управляващи разрушиха мрежа, чиито участници са принуждавали кубински жители да се бият в Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР