Централното оперативно бюро на ДПС е провело този следобед първото

...
Централното оперативно бюро на ДПС е провело този следобед първото
Коментари Харесай

ДПС проведе първо заседание на ЦОБ с Доган и Пеевски начело

Централното оперативно бюро на Движение за права и свободи е провело този следобяд първото си съвещание след оставката на Мустафа Карадайъ, съобщи кореспондент на БГНЕС.


То е било ръководено от почетния ръководител и краткотраен ръководител на партията доктор Ахмед Доган и ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи в Народно събрание Делян Пеевски.

Основна цел на съвещанието е била разискване на програмата за идния в петък Централен съвет на Движение за права и свободи, който би трябвало да насрочи дата за провеждането на отчетно-изборната конференция на партията.

На съвещанието на ЦОБ са участвали инж. доктор Хасан Азис, Йордан Цонев, Халил Летифов, Станислав Анастасов, Филиз Хюсменова, Хамид Хамид, Юнал Лютфи, Емел Етем, Илхан Кючюк, Джейхан Ибрямов, Джевдет Чакъров, Имрен Мехмедова, Нигяр Джафер, Рамадан Аталай, Севинч Солакова и Янко Янков.

Във вторник оставка като водач на партията подаде Мустафа Карадайъ, а в четвъртък заместникът му Ахмед Ахмедов напусна зам.-шефския си пост в Централния съвет на партията. След напускането на Карадайъ от придвижването оповестиха, че Доган ще управлява партията до избора на нов ръководител при започване на годината./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР