Централното конструкторско бюро Рубин представи на форума Армия-2022 най-новия подводен

...
Централното конструкторско бюро Рубин представи на форума Армия-2022 най-новия подводен
Коментари Харесай

На форума Армия-2022 за първи път разказаха по-подробно за функциите на подводния дрон Сурогат-В

Централното конструкторско бюро " Рубин " показа на форума " Армия-2022 " най-новия подводен безпилотен уред Сурогат-В ( " Ведомый ", Surrogate-W, Wingman)), който симулира дейностите на подводница, и за първи път разгласи характерностите му пред РИА Новости.

Принципно за първи път планът за дрон „ Сурогат “ беше разискван на форума „ Армия-2021 “, само че неговите характерности не бяха разкрити.

" Централното конструкторско бюро " Рубин " показва своята визия за перспективен свръхтежък самостоятелен подводен робот на ревюто " Армия-2022 ". Необитаемият уред, предопределен за взаимни интервенции с подводници, беше наименуван " Сурогат-В " ( " Ведомий ", т.е. „ Воден “) ", описа представителят на Централното конструкторско бюро.

Той посочи, че необитаемото транспортно средство е запазило водоизместимост от към 40 тона, само че заради потреблението на модерни технологии функционалностите му доста ще се разширят. Пробегът ще се усили до 800 благи заради потреблението на нова версия на литиево-йонната батерия.

Устройството ще има и опция за зареждане на акумулаторите както на борда на пренасящия го транспортен съд /подводница/, по този начин и от профилирани дънни станции. Освен това се създава версия на енергоустановка, основана на електрохимични генератори.

" В сходство със замисъла " Сурогат-В " ще обезпечава дейностите на пилотираните подводници, най-вече във връзка с поддържането и възобновяване на тяхната секретност. " Ведомий " ще поеме дилемите, които могат да демаскират " водача " – става въпрос за връзките, потребление принадлежности за интензивно търсене “, приключи представителят на Рубин.

ЦКБ МТ " Рубин " е профилирано в проектирането на подводници и подводни необитаеми транспортни средства. Повечето от подводниците на съветския флот са проектирани на " Рубин ", в това число стратегическите атомни подводници от клас " Борей " и неатомните подводници от класовете " Варшавянка " и " Лада ".

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР