Централният защитник на ЦСКА Александър Барт сподели, че се чувства

...
Централният защитник на ЦСКА Александър Барт сподели, че се чувства
Коментари Харесай

Барт: Надявам се серията ни от победи да няма край

Централният бранител на ЦСКА Александър Барт показа, че се усеща добре след дебютния си мач като титуляр и е удовлетворен, че отборът завоюва дуела от 1/16 финалите против Несебър за Купата на България (4:1). Барт разкри, че и на терена, и отвън него, всички в състава се схващат чудесно и това оказва помощ за положителното показване на отбора.

Кубемба класира ЦСКА на осминафинал с хеттрик

„ Добре се усещам. Отборът играе доста добре. Това беше един доста сериозен дуел и значимото е, че победихме. Хубаво беше мачът да приключи 4:0, само че би трябвало да поздравим и другия тим, който се бори до края и так а съумя да вкара гол. Добре се разбираме на терена и на терена и отвън него. Продължаваме напред, уповавам се този сезон да е нашият”, сподели Барт.

Опитният защитник разяснява и победната серия на "армейците ". Тимът на ЦСКА е непобеден в 7 следващи дуела за шампионата или в общо 8 след успеха за Купата против Несебър.

Стамен Белчев: С дребни изключения съм удовлетворен от всички

„ Очаквам доста сложен мач против Дунав. Надяваме всеки мач да побеждаваме до края на сезона, само че това е съвсем невероятно. Трябва да сме съсредоточени от първата минута. Такива серии са доста хубави обаче всяка една си има край, макар че аз се надявам да няма подобен до края на сезона”, добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР