Централният защитник на Торино Бремер публично обяви, че иска да

...
Централният защитник на Торино Бремер публично обяви, че иска да
Коментари Харесай

Бремер: Желая да напусна, може да заиграя и за Италия

Централният бранител на Торино Бремер обществено разгласи, че желае да напусне „ биковете “ през това лято, както и че би приел възможна бъдеща повиквателна от Италия. Избраният за най-хубав защитник в Серия А е мечтан мощно от Интер, Милан и Тотнъм, като преди броени дни сътрудникът му съобщи, че не са правилни информациите, че има съглашение с „ нерадзурите “.

“Още предходната година споделих на наставника и на управлението, че имам намерение да си потегли. Тогава обаче треньорът ми сподели: Остани и помогни на тима. Догодина ще направиш идната стъпка”. Феновете знаят, че имам упоритостта да играя в Шампионската лига и в националния тим на Бразилия, това е моята фантазия.

Gleison Bremer confirms he will leave Torino amid Tottenham transfer links
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Трябва да доближи доста по-високо равнище и се надявам, че това е въпрос на време. Обмислям някои оферти, само че мога да кажа, че не мисля, че ще остана в Торино през идващия сезон. Мечтата ми остава да играя за Бразилия, само че Италия е страна, която ме посрещна с отворени прегръдки. Тук, където и да отида, хората ме разпознават. Затова, в случай че не получа опция да играя за Бразилия и вместо това Италия ме изиска, ще приема този вид без проблеми. Не затварям тази врата”, съобщи Бремер пред ESPN.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР