Централният защитник на Манчестър Юнайтед – Хари Магуайър иска да

...
Централният защитник на Манчестър Юнайтед – Хари Магуайър иска да
Коментари Харесай

Магуайър иска огромна сума, за да напусне Манчестър Юнайтед

Централният бранител на Манчестър Юнайтед – Хари Магуайър желае да получи 15 милиона паунда отплата от клуба, с цел да се причисли към Уест Хем Юнайтед, твърди The Sun.

Ръководството на „ Олд Трафорд “ смяташе, че към този момент са сключили договорка, откакто се договориха с „ чуковете “ за трансферна сума 30 милиона паунда. Те също бяха предложили на Магуайър отплата от 6 милиона паунда, с цел да напусне, само че към този момент някогашният капитан на „ алените “ държи да получи повече от двойна на тази сума, защото ще би трябвало да одобри съществено понижение на заплатата си, в случай че се реалокира на „ Лондон Стейдиъм “.

Магуайър ще би трябвало да понижи възнаграждението си от 190 000 паунда на седмица на 120 000 паунда, в случай че подпише четиригодишния си контракт с Уест Хем. Той към този момент има две години от сегашния си договор с Юнайтед на стойност 19,7 милиона паунда.

Именно затова 30-годишният британски национал не е склонен, че компенсацията от 6 милиона е задоволителна. Бранителят беше отчаян от решението на мениджъра Ерик загар Хаг да го лиши от капитанската купа това лято, която отиде на ръката на Бруно Фернандеш.

Магуайър започва единствено в осем мача от Висшата лига под управлението на нидерландеца предишния сезон. Той остана неизползвана запаса за Юнайтед в първия мач от новия сезон против Уулвърхемптън (1:0) в понеделник.

Harry Maguire demands massive £15MILLION pay-off to quit Man Utd for West Ham in huge blow to Ten Hag’s transfer plans
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР