Централният защитник на Локомотив Пловдив - Мартин Паскалев, може да

...
Централният защитник на Локомотив Пловдив - Мартин Паскалев, може да
Коментари Харесай

Защитник на Локо Пд продължава да се дърпа за нов договор

Централният бранител на Локомотив Пловдив - Мартин Паскалев, може да напусне тима в края на сезона, когато изтича контракта му. 21-годишният гений към този момент се утвърди като част от титулярния състав на „ черно-белите “, само че към момента не е реализирана сделка за продължение на договора му.

Паскалев показа, че организира диалози с управлението на Локомотив, само че към момента не е реализирано дефинитивно съглашение. Освен това, надареният бранител е получил и оферта от тим в чужбина.

„ Смърфовете “ би трябвало да побързат, защото от 1 януари Мартин Паскалев ще бъде свободен да договаря с други клубове и да подписва предварителни съглашения.

„ Щастлив съм, че съм част от Локомотив Пловдив. Работя много, с цел да се модернизирам. Започнах от В група в Спартак Варна. Звънна ми Александър Тунчев да отида в Локомотив Пловдив. Крачката от аматьорския футбол до елита е доста огромна. Не се предадох. Огромни благодарности на Сашо Тунчев. Той ми даде рамо. Няма по какъв начин да не загатна Александър Томаш и екипа му, които продължиха да имат вяра в мен. Натрупах много опит и се усещам сигурен на терена. Това към този момент е второ равнище. Сега пъдя трето. Утвърдих се като главен футболист на „ Лаута “. Преследвам развиването си. Водя договаряния за нов контракт с черно-белите, защото моят изтича май 2024-та. В очакване съм за предложения. Не се главозамайвам. Мисля самичък да преценява бъдещето си. Локомотив ми даде криле, само че и аз имам фантазии. А ние няма да се предадем и Локо ще се бори за изход в Европа “, съобщи Паскалев пред BgDerby.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР