Централният защитник на Локомотив Пловдив Давид Малембана трябва да се

...
Централният защитник на Локомотив Пловдив Давид Малембана трябва да се
Коментари Харесай

В Локо чакат Малембана

Централният бранител на Локомотив Пловдив Давид Малембана би трябвало да се завърне тази седмица в България, написа " Тема Спорт ".

Както е известно, той се прибра в Германия, с цел да лекува травма. Всичко към този момент е наред и бранителят е подготвен за състезател. Малембана е употребявал прибирането вкъщи, с цел да извади своите сливици. Именно това е забавило прибирането му, защото след интервенцията е имало заплаха от кръвоизливи и възбрана за пътешестване със аероплан.

Сега към този момент всичко е наред и до края на тази седмица той би трябвало да се прибере в Пловдив и да стартира подготовка. В момента бранителят също извършва специфична стратегия, която е съгласувал с треньора Бруно Акрапович.

Днес пък занятие с Локо Пд се чака да стартира германецът с хърватски корени Стйепан Вего. 23-годишният някогашен футболист на Интер Запрешич и втория отбор на Хамбургер ще изкара експериментален интервал. Вчера той е бил проучен за ковид и през днешния ден, откакто станат ясни резултатите, би трябвало да стартира тренировки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР