Централният защитник на Ливърпул Деян Ловрен разкри, че е имал

...
Централният защитник на Ливърпул Деян Ловрен разкри, че е имал
Коментари Харесай

Ловрен бил на най-гласовит в съблекалнята на Ливърпул

Централният бранител на Ливърпул Деян Ловрен разкри, че е имал повече от ефективно присъединяване в горещите полемики измежду играчите на тима в съблекалнята сред полувремената при успеха с 2:1 над Манчестър Сити в четвъртфиналния реванш от Шампионска лига. Хърватският национал разкри, че е крещял на останалите, тъй като не е бил удовлетворен от това по какъв начин играеха футболистите пред защитния вал.

Мърсисайдци реализираха цялостен поврат на „ Етихад”, където още във втората минута инкасираха гол, дело на Габриел Жезус. След паузата в играта им настъпи очевидно усъвършенстване, което докара до головете на Мохамед Салах в 56-ата и на Роберто Фирмино в 77-ата минути.

Габриел Жезус: Ливърпул справедливо продължава напред

„ Ако би трябвало да съм почтен, разкрещях се малко на полувремето”, разкри Ловрен.

„ Казах на момчетата да се разсънят, тъй като просто не играехме добре. Казах им, че стоим прекомерно прибрани обратно. Разбира се, и Юрген Клоп го акцентира, той съобщи: „ Играете прекомерно прибрани просто тъй като не притискате противника”. Той искаше то мен и Върджил ван Дайк да бъдем по-компактни и да и изнесем отбора напред. Това беше много мъчно, когато топката беше в владеене на Сити.”

Клоп: Малко играхме и доста мрънкахме преди почивката

„ Цялата полемика беше положителна, нямаше отрицателен миг. Счетох за нужно да припомня на момчетата, че имат още 50 минути, в които да си завоюват мястото на полуфиналите в Шампионската лига. Нужно бе да покажем повече.”

„ Първите 10-15 минути не бяха задоволително положителни. Когато извършите равносметка на второто полувреме, ще видите, че Сити отново имаше 2-3 шанса, само че нищо сериозно”, добави Ловрен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР