Централният защитник на Левски - Ноа Сонко Сундберг - има

...
Централният защитник на Левски - Ноа Сонко Сундберг - има
Коментари Харесай

Титуляр на Левски с минимален шанс да играе срещу ЦСКА

Централният бранител на Левски - Ноа Сонко Сундберг - има 10% късмет да вземе присъединяване в дербито с ЦСКА, написа " Тема спорт ". Бранителят получи травма в левия гален, когато съотборникът му Пламен Андреев се приземи на крайници му при загубата с 2:3 от Локомотив (София) в последния кръг.
 Ноа Сонко Сундберг може и да играе против ЦСКА
Ноа Сонко Сундберг може и да играе против ЦСКА

Паско Райчев дал очаквания на Левски, че ще го вдигне на крайници

Гамбийският национал незабавно бе сменен, след което бе откаран в болница. Прегледът е открил, че няма строшаване, само че кракът му е бил обездвижен с шина. В момента към момента има оток на травмираното място.

Сундберг е минал обзор и в Пловдив при известния чакръкчия Паско Райчев. Връзката още веднъж е направена от асистент треньора Димитър Телкийски. Специалистът ще се опита да вдигне бранителя за мача в неделя, както го стори при започване на сезона с Келиан ван дер Каап.

Нидерландецът страдаше от контузия в глезена преди първия мач с ПАОК, само че излезе на инжекции и се показа на равнище. Въпреки заряда на дуела, Стоилов надали ще рискува Сундберг, защото дербито не взема решение изхода на шампионата и не е значима елиминация.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР